Matora drtina krenula da me pipka! Ivana Bogićević o neprijatnostima na nastupu: Udarila sam ga laktom u stomak!

17.02.2022

14:01

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je tada imala tek 15 godina

Matora drtina krenula da me pipka! Ivana Bogićević o neprijatnostima na nastupu: Udarila sam ga laktom u stomak!
grand_specijal_ng_20122021_0231 - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Ivana Bogićević izdvojila se u takmičenju "Zvezde Granda", gde je dospela do finala u prošlogodišnjoj sezoni. Počela je da se bavi muzikom sa samo 15 godina, a baš u tom periodu, na početku karijere, umele su da joj se dogode neprijatne situacije.

Ivana se sada prisetila jednog nemilog događaja iz kafića u kojem je pevala, kada joj je gost prišao pa krenuo da je dodiruje.

 - Baš kad sam počinjala, tada sam imala 15 godina, radila sam u jednom kafiću. Sećam se, vikend pre mene je pevala pevačica koja se pela na sto, koja je podizala suknju, podizala noge i ja, sledećeg vikenda, kada sam tu došla da radim, i mene su odmah svi shvatili tako - priseća se ona.

 

 

- Imala sam neprijatnu situaciju gde mi je matora drtina prišla da mi naruči pesmu i uhvatio me za struk. Mislila sam da samo hoće da naruči pesmu, ali je on sa struka spustio ruku na moju zadnjicu! E onda sam ga udarila laktom u stomak! Pa nisam ti ja prostitutka niti pevaljka da me pipaš! Niko tebe ne pita ni ko si, ni šta si kad dođe u kafanu, ni da li si pevačica, ni da li si prostitutka, ljudi sebi mnogo daju za pravo - ispričala je pevačica za "Grand news", pa istakla da mnoge devojke "sumnjivog morala" postaju pevačice kako bi bile popularnije i sebi podigle cenu.

 

 

- Kad hoćeš da se proguraš i isplivaš malo na površinu odmah počneš da pevaš. Ne imenujem nikoga, ali to svi znaju, kada prostitutka hoće sebi da podigne cenu ona počne da peva. Snimi hit, ima jaku vezu, odvedu je u studio i ona postane poznata pevačica - kaže Ivana i dodaje:

- Majko moja mila ko sve peva... Imaš ljude koji su pevači, a imaš ljude koji su šoumeni. Nemam ništa protiv kada neko pravi šou i kada je rođen za scenu, ali kada vidim ove kao dobra sam riba, sad ću da budem pevačica, a ona stoji na bini kao mrtvo puvalo, to ne podržavam - zaključuje Ivana Bogićević.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike