Kaća i Darko Lazić se žestoko pokačili posle saslušanja? Priča se i da je ovo razlog zašto pevač zbog prekršaja nikad nije završio u zatvoru

24.08.2023

19:15

0

Imao je, kažu, „više sreće nego pameti"

Kaća i Darko Lazić se žestoko pokačili posle saslušanja? Priča se i da je ovo razlog zašto pevač zbog prekršaja nikad nije završio u zatvoru
Copyright ATAImages/ A.A.

Kad se Darko Lazić vratio posle saslušanja u Beogradu akonto nezgode koju je napravio, navodno je ušao u žešću raspravu s izabranicom Katarinom. Prema daljim napisima medija, ona mu je tada kazala kako više neće da trpi njegove ispade jer je, poput pevačeve majke Branke, doživela ogroman stres zbog svega - videvši u medijima fotografije i snimke sudara, te pošto je saznala da je i odveden u policiju na razgovor.

Katarina Lazić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Katarina mu je rekla da više ne želi da je dovodi u takvu situaciju i da mu više neće tolerisati ispade. Poludela je i to samo nekoliko dana pred svadbu. Žestoko su se pokačili. Darko joj je obećao da će ubuduće voditi računa i da ne treba da se sekira zbog njega. Baš se iznervirala zbog automobila, ona ga je i sama često vozila, a ostali su bez njega sad kad im je najpotrebniji - kazao je izvor za „Kurir", posle drame koja se odvila u sredu u popodnevnim satima u Zemunu kod Kvantaša.

Darko je tu doživeo nezgodu i tada mu je zbog kaznenih poena i oduzeta dozvola.  

„Više sreće nego pameti..."

Darko Lazić, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Inače, svaki put kada bi Darko Lazić završavao u Prekršajnom sudu (zbog nepoštovanja saobraćajnih propisa - vožnje pod dejstvom alkohola, prekoračenja brzine...), sudija je mogao da mu odredi novčanu kaznu ili kaznu zatvora, koje Zakon za taj prekršaj predviđa.

Na njegovu sreću - bio bi mu uvek dodeljivan onaj kod kojeg bi se nalazio osnov da Laziću izrekne novčanu kaznu.

- Na tu sankciju MUP bi se žalio, međutim žalba policije bivala bi odbijana, jer je Prekršajni apelacioni sud uvek potvrdio prvostepenu odluku - objasnio je izvor „Blicu", što dalje samo znači da je pevač tako navodno „uspevao da izbegne odlazak iza rešetaka zbog svojih ispada", prenose mediji.  

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike