Marina „otišla" u savetnike za ljubav? Otkrila kako je ostala bez partnera, pa dala recept kako preboleti bivšeg!

23.08.2021

23:44 >> 23:03

0

Autor: M. Gudžulić

Pevačica je veoma iskreno odgovarala na pitanja svojih fanova koja su se ticala ljubavi, što nema koga nije oduševilo

Marina „otišla" u savetnike za ljubav? Otkrila kako je ostala bez partnera, pa dala recept kako preboleti bivšeg!
Marina Visković ATAImages/Antonio Ahel

Odgovarajući na pitanja fanova putem društvene mreže Instagram, koja su se ticala ljubavi, Marina Visković mnoge je oduševila iskrenošću. Osim što je ispričala kakvog partnera priželjkuje posle duge veze iz koje je izašla, o čemu se dosta pisalo, pevačica je, naizgled, „otišla” i u savetnike pa je tako dala recept – kako preboleti bivšeg, te porazgovarala i na temu da li ljubav boli.

– Uf! Mnogo (boli)! Preemotivna sam, jako se teško zaljubim, ali kada se to desi Bože, pomozi. Mada, nisam više klinka. Kažu da ljubav ne boli. Mene više boli gluteus, mora da je od treninga – pisala je Marina.

Marina Visković Instagram screenshot

Na pitanje „kako je žena kao što je ona ostala bez partnera”, čak se i našalila.

– Dušo moja, da je moj partner biti lako, bio bi svako… Šalu na stranu, nije mi važno da li imam partnera za sreću i, da, radim na sebi u svakom smislu, trudim se da mi bude najbolje u mojoj lepoj koži.

Marina Visković Instagram screenshot

– Da želim da imam partnera, imala bih ga, ali ne želim bilo koga. Znam šta neću, tačno ga vajam u svojoj glavi, ne pristajem ispod toga, pa lagano, ako ima preživelih.

Pročitajte još:

Kako preboleti bivšeg?

– Redovnim treningom, alkoholisanjem, tužnim pesmama, što dužim spavanjem, raznoraznim posrnućima i idejama, višemesečnim plakanjem, ludim i pozitivnim ljudima koji te svuda „vuku” i zasmejavaju, prejedanjem ili uopšte ne jesti, potpunim otuđivanjem, radom i samo radom, sve su faze, nije preporučljivo ulaziti u nove odnose… Ovde ima istine i nešto laprdam da vam budem i zabavna u ovoj teškoj temi – poručila je Viskovićeva, koja ipak, kako priznaje, ne voli da savetuje druge, da ne bi snosila kakve posledice.

Marina Visković Instagram screenshot

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti