Razvela se Hale Beri posle osam godina sudskog procesa: Otkrivena visina alimentacije koju će glumica plaćati

24.08.2023

15:14

0

Oni imaju sina Mejsija

Razvela se Hale Beri posle osam godina sudskog procesa: Otkrivena visina alimentacije koju će glumica plaćati
Hale Beri i Olivije Martinez - Copyright Profimedia

Glumica Hale Beri konačno je i zvanično razveda posle osam godina sudskog spora sa bivšim mužem Olivijem Martinezom.

Agonija je trajala godinama jer par nije mogao da se dogovori oko starateljstva nad sinom Mejsijem, te je borba na sudu trajala.

Hale i Olivije, uspeli su da se nagode, te glumica sada mora da daje ogromnu sumu novca za alimentaciju. Ona će mesečno izdvajati čak 8.000 dolara za izdržavanje sina, a to neće biti sve.

I procenat od zarade na sunce

Takođe, slavna glumica mora svom bivšem suprugu da daje 4,3 odsto zarade, u slučaju da dobije više od dva miliona dolara, što će se smatrati dodatnim troškovima za izdržavanje njihovog sina. Beri će svom sinu plaćati i privatno školovanje, školsku uniformu i školske potrepštine. Dogovorili su se i da će plaćati troškove svih Mejsijevih vannastavnih aktivnosti, te da će mu platiti zdravstveno osiguranje, kao i sve medicinske troškove koji nisu uključeni u osiguranje.

Hale Beri Promo/Todd Williamson, E! Entertainment NBC
Hale Beri

Uz troškove za njihovog sina, glumica će platiti i troškove advokata svom bivšem. Ipak, o sinu će se brinuti jednako, a oboje mogu da ga viđaju pola sedmice - ili od ponedeljka do srede ili od srede do petka. Za vikende će se smenjivati.

Rastali se posle dve godine

Hale i Olivije vest o razvodu podelili su putem zvaničnog saopštenja, samo dve godine nakon venčanja u julu 2013. godine.

- Teška srca smo odlučili da se razvedemo. Nastavljamo dalje puni ljubavi i poštovanja jedno prema drugom i fokusiramo se na ono što je najbolje za našeg sina. Želimo samo sreću u životu - napisali su tada.

Podsetimo, pre Olivijea glumica se udavala dva puta. Prvi brak bio joj je s Dejvidom Džastisom od 1993. do 1997. godine, a drugi s pevačem Erikom Benetom, od 2001. do 2005. godine. Glumica ima i dete s bivšim dečkom Gabrijelom Aubryjem.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike