Draško Stanivuković zabranio Desingericu, Pljugicu i Breskvicu, ali ne i ovog kontroverznog pevača!

23.08.2023

12:36

0

Svi mu zameraju da ima dvostruke aršine

Draško Stanivuković zabranio Desingericu, Pljugicu i Breskvicu, ali ne i ovog kontroverznog pevača!
Copyright Antonio Anhe/Amir Hamzagic/ATAImages

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković zabranio je Desingerici, Pljugici i Breskvici da nastupaju u tom gradu zbog "neprimerenog sadržaja", ali to pravilo ne važi i za Sergeja Pajića, koji takođe peva o kriminalu, drogi...

ATAImages/ Antonio Ahel
Sergej Pajić

 

Dok su pojedini pozdravili najpre odluku da se reperskom dvojcu onemogući nastup jer ponižavaju publiku, drugi su osudili Stanivukovića jer je Breskvicu stavio u isti koš. E, zato ga sada osuđuju što će Pajić nastupiti i to pred školarcima.

Kako je rekao, Banjaluka neće podržati održavanje nastupa kontroverznih muzičara, ali to očegledno ne važi za njegove sugrađane.

Instagram printscreen/draskostanivukovic
 

 - Već tradicionalno odličan start za naše osnovne škole uz besplatne udžbenike. Dragi učenici, roditelji, bake i dedovi, jeste li spremni da zajedno uplovimo u novu školsku godinu u najrazigranijoj atmosferi do sada na platou ispred nove sportske dvorane? Za sve vas smo pripremili brojne poklone. Čekamo vas u ponedeljak, 28. augusta od 18 časova na platou ispred nove sportske dvorane - piše u objavi na njegovim zvaničnim stranicama na društvenim mrežama.

Pajić u svojim tekstovima, takođe, promoviše kriminal, drogu, brze vožnje, preskupe stvari, te su mnogi sada poručili gradonačelniku da ima dvostruke aršine.

Neke od najpoznatijih Sergejevih pesama su: “Kad podivljam”, “Bani Honey Bunny”, “Mia Bella” i “Zašto nisam tvoj”...

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike