Žiki Jakšiću to nije pravo ime, a ranije se nije bavio ni muzikom: Sve poslovne tajne voditelja ,,Nikad nije kasno"

20.12.2020

10:33 >> 11:21

0

Bio je idejni tvorac i emisije Zvezde Granda, ali je ranije pohađao školu koja nema veze sa pesmom

Žiki Jakšiću to nije pravo ime, a ranije se nije bavio ni muzikom: Sve poslovne tajne voditelja ,,Nikad nije kasno"
Copyright ATAImages/ M. M.

Žika Jakšić angažovan je na emisiji “Nikad nije kasno”, koju uspešno vodi, a nekada je bio član benda “Ritam srca”.

Naime, Žika je bio član pomenutog benda koji je za pet godina uspeo da snimi četiri albuma, ali i da napravi velike hitove koji se i dan-danas pevaju na slavljima. U najveće pesme benda “Ritam srca” svrstavaju se  “Marija”, “Od boga stvorena”, “Jovana” i “Ja hoću sad”. Međutim, pre nego što je i pomislio da će se profesionalno baviti muzikom, Jakšić je pohađao pedagošku školu. Kada je kasnije ušao u muzičke vode, postao je idejni tvorac takmičenja “Zvezda Granda”, formata koji je od mnogih uspešno napravio zvezde.

pročitajte još

Dok je živeo u Nemačkoj, pala mu je na pamet ideja o emisiji tog tipa, jer je gledao nemačke programe i shvatio šta je potrebno za uspešan šou. Sve to prati i jedna angedota – kada je prvi put Saši Popoviću predstavio svoju ideju. On mu je rekao “da nije normalan”, prenosi “Objektiv” .

Rođen je u Aleksandrovcu 1964. godine, a ono što se, takođe, malo zna o Jakšiću, jeste i njegovo pravo ime. Žiki se zapravo zove Saša, jer njegov kum nije želeo da ga svi zovu Aca. Ipak, tako ga zovu samo roditelji, ali je u javnosti poznat isključivo pod imenom Žika. Taj nadimak dobio je tokom svoje fudbalske karijere. Pošto je često na poraze reagovao strastveno i u suzama, njegovo izražavanje emocija su mnogi mešali sa živčanošću. Tako je i ostao Žika, što je i sam otkrio jednom prilikom.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike