Porodila se zvezda „Granda"! Isplivale prve fotografije mame i bebe iz porodilišta: Čuvaćemo te od svakog zla i voleti najjače! (FOTO)

14.08.2023

14:30

0

Sve je prošlo u najboljem redu

Porodila se zvezda „Granda"! Isplivale prve fotografije mame i bebe iz porodilišta: Čuvaćemo te od svakog zla i voleti najjače! (FOTO)
Milica Atanacković - Copyright Instagram screenshot / atanackovic_milica

Nekadašnja takmičarka „Zvezda Granda" Milica Atanacković i njen izabranik Aleksa postali su roditelji dečaka. Poznata mama porodila se u Beogradu malo pre termina, ali je sve prošlo u najboljem redu.

Prve, emotivne fotografije sa bebom i sama je objavila na društvenim mrežama, presrećna zbog prinove. Aleksa joj se, sa druge strane, uz njihovu zajedničku fotografiju zahvalio što mu je podarila naslednika.

- Cuca naš mali. Dobrodošao na ovaj svet. Čuvaćemo te od svakog zla i voleti najjače do neba. Ti si naš Lavić, koji je sam odlučio kada će doći. Sine naš, lepi naš - pisala je Milica.

Par je, inače, odlučio da mališanu da ime Andrej, piše „Grand onlajn".

Na večnu ljubav su se zavetovali u julu protekle godine. Svadbeno veselje upriličili su u jednom restoranu na Adi Ciganliji, gde su okupili brojne estradnjake, kao i njene nekadašnje kolege iz talent-šoua.

Milica Atanacković sa izabranikom, Instagram screenshot / aleksa_itsme
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike