Megan Foks i Mašin Gan Keli ipak nisu raskinuli? Isplivali sočni detalji, situacija je komplikovana!

16.03.2023

16:40

0

Kontroverzan par se verio u januaru prošle godine

Megan Foks i Mašin Gan Keli ipak nisu raskinuli? Isplivali sočni detalji, situacija je komplikovana!
Mašin Gan Keli i Megan Foks - Copyright Profimedia

Glumica Megan Foks i muzičar Mašin Gan Keli još uvek se trude da spasu svoju vezu nakon što su nedavno podstakli glasine o raskidu.

- Megan nije sigurna kako stoje stvari s njih dvoje. Trenutno je komplikovano, ali ipak rade na svom odnosu jer su se stvarno voleli. To nije nešto što jednostavno nestane preko noći. Međutim, trebao bi da se dogodi značajan napredak kako bi stvari ponovo funkcionisale - otkrio je nedavno izvor za "Us Weekly".

Par koji se verio u januaru 2022. nakon više od godinu dana veze navodno je imao veliku svađu prošlog meseca. Uoči njegovog nastupa na koji je Foksova trebalo da ode, došlo je do velike svađe zbog čega se na kraju nije pojavila.

Profimedia
Megan Foks

Zajednički prijatelji veruju da je njihova veza “verovatno gotova”, ali glumica i muzičar još nisu spremni da to objave zvanično, piše magazin "People".

Megan je nedavno podstakla dodatne glasine o raskidu kada se na "Vanity Fair" zabavi nakon dodele Oscara pojavila sama i bez vereničkog prstena.

Sve je započelo kada je u februaru objavila zagonetan citat na Instagramu, koji govori o nepoštenju, nakon što je obrisala sve zajedničke fotografije s Kelijem.

Izvor je kasnije objasnio da je uistinu aludirala na neveru, ali joj je zatim bilo žao što je sve to iznela u javnost samo zato što je u tom trenutku bila uzrujana. U međuvremenu je demantovala tvrdnje o prevari.

Krajem prošlog meseca, "Page Six" je izvestio da su odlazili na dnevne terapije za parove preko "zooma" jer Foks smatra, govori izvor, da bi trebalo da probaju terapiju pre donošenja bilo kakve konačne odluke.

Profimedia
Megan Foks, Brajan Ostin Grin

Par se upoznao na snimanju filma “Midnight In The Switchgrass” iz 2021. Foks je prethodno bila u braku s glumcem Brajanom Ostinom Grinom od 2010. do 2021. s kojim ima troje dece; Nou (10), Bodija (9) i Žurnija (6).

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike