„Ne prilazite, ne dirajte staklo, divite se autu izdaleka!" Skandal Anje Bla u Novom Sadu: Vikala na decu nasred ulice (FOTO/VIDEO)

30.07.2023

18:35

2

O drami ne prestaje da se priča

„Ne prilazite, ne dirajte staklo, divite se autu izdaleka!" Skandal Anje Bla u Novom Sadu: Vikala na decu nasred ulice (FOTO/VIDEO)
Anja Blagojević - Anja Bla - Copyright Instagram screenshot / anjablaa

Anja Blagojević, poznatija kao influenserka Anja Bla i devojka Bogdana Ilića (Baka Prase), napravila je haos u Novom Sadu vičući na decu koja su se „sjatila" oko njenog skupocenog automobila, sa namerom da je fotografišu.

„Ne diraj staklo", čuje se kako viče u jednom trenutku na snimku koji već kruži TikTokom, što je tek pokrenulo lavinu komentara ljutih korisnika pomenute mreže. Pojedinci joj čak i nameću novo ime, koje glasi Anja Blam.

Pravi gnev javnosti izazvala je pošto je na svom Instagramu objavila selfi s maskom za neku lica, a na kojem piše: „Ne prilazite mi".

Prethodno, inače, naglasila je kako „nikako nije željna takve pažnje" i poručila svima da „autu mogu da se dive izdaleka, a ne da ona razmišlja da li će pregaziti neko ludo dete koje trči po ulici".

- Možda će vam zvučati čudno, ali ja stvarno nisam željna ovakve pažnje i zamolila bih sve da mi ne prilaze na ulici, bar ne na ovakav način. Znam da će biti dosta vas koji će reći da sam sama birala da budem javna ličnost, ali ovo je prevršilo svaku meru - pisala je bila ona onlajn, pa je onda zaključila rečima:

- Divite se autu izdaleka, a ne da ja mislim da li ću pregaziti neko ludo dete što trči po ulici. Prvi i poslednji put da sam bila fina prema vama kada se ovako ponašate, a nadam se da će neko od roditelja iz Novog Sada prepoznati svoje dete.

 

 

U komentarima, ljudi su Anji oštro skretali pažnju na ponašanje, to što sebe naziva tako velikom ličnošću, naglašavajući da za njena kola u stvari nikoga nije briga. Ona se na iste, pak, uopšte nije obazirala.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike