Strašne fotografije Bele Hadid, u bici za zdravlje! Priključena na aparate, s infuzijama, zavojima: Nisam digla ruke! (FOTO)

07.08.2023 | 10:35

Autor: Milica Gudžulić

Manekenka se posebna zahvalila majci, jer je sve vreme uz nju

Copyright Profimedia

Mlada lepotica Bela Hadid najpre je zabrinula brojne fanove podelivši putem Instagrama niz fotografija nastalih tokom njene već prilično duge, te bolne bitke s lajmskom bolešću. Istakavši da nikako ne diže ruke od sebe, uspela je malo da razvedri situaciju onlajn.

Svakako, jasno je da joj nije lako i zato su mnogi bili oni koji su je, iako daleko, obasipali rečima podrške. POGLEDAJ GALERIJU

- Mala ja koja je patila bila bi baš ponosna na veliku mene, koja ne odustaje - prokomentarisala je u opširnoj poruci, ostavljenoj kraj objave u kojoj se vidi kroz kakve sve tretmane prolazi za svoje bolje sutra.

Takođe, posebno se zahvalila poznatoj majci Jolandi, koja je zadužena za „čuvanje njenih kartona i na tome što joj ni u jednom trenutku nije napustila stranu, te je čuvala, podržavala i verovala u nju, da će uspeti danas-sutra da se izbori sa svim mukama".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

 

Podsetimo, ona je čak izvesno vreme svoj put ka ozdravljenju od iste bolesti i snimala kao, tada, jedna od žena iz ekipe „Real Housewives of Beverly Hills" serijala, 2012. godine.

Uprkos jezivoj borbi, Bela da može - ništa ne bi menjala, jer tvrdi da ju je sve kroz šta je prošla, ali i ono kroz šta još uvek prolazi, upravo i napravilo devojkom kakva je sada.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

 

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam