Nataša Aksentijević se slikala u kupaćem na brodu, pa se uporedila sa pevačicom: Kad sam srećna, mislim da izgledam bolje od nje!

05.08.2023

22:12

0

Odgovor od osobe sa kojom se uporedila nije izostao

Nataša Aksentijević se slikala u kupaćem na brodu, pa se uporedila sa pevačicom: Kad sam srećna, mislim da izgledam bolje od nje!
Nataša Aksentijević - Copyright ATAImages/ M.M.

Mnogima omiljena voditeljka Nataša Aksentijević, poznatija kao Nataša DNK, nedavno je priznala da je smršala 20 kilograma, pa je sada svoj novi izgled pokazala i to u kupaćem kostimu. 

Voditeljka je pozirala sa osmehom na licu, pa se našalila da izgleda bolje od Sindi Models.

- Kad sam srećna, ja mislim da izgledam bolje od Sindi Models (a ona izgleda wooooow). Nekako mi zgodnoća iznutra poništi svu moju kilaži spolja. I kad se cepam od smeha nekako i ljudi oko mene ne vide moje fizičke nedostatke - napisala je Nataša, pa dodala:

- Najvažnije je da se radujemo i smejemo i radost prenosimo na sve one koji su oko nas. Stvarno se nema vremena za "nadrkanost". Smeh i dobro raspoloženje su pola zdravlja i pola lepote. Isprobajte na ogledalu, smejte se da vidite koliko ste lepši tako. Uskoro ćete moći da gledate i moju novu predstavu, posle koje ćete sigurno biti prelepi.

Kako je sebe uporedila sa Sindi Models, čak i ona joj je odgovorila.

Instagram printscreen/sindi_models
Ivana Stamenković SIndi

- Nataša Aksentijević i Sandra Silađev - vas dve ste meni najharizmatičnije, lude, prepametne, duhovite do suza, oslobođene od svake vrste kompleksa, što je u današnje vreme retko. Hvala vam što postojite takve - napisala je, između ostalog, Sindi.

"Ti izgledaš kao zmaj", "Bravo za lepotu i lepo telo", "Fizički izgled ne znači ništa ako ste bez duše, a Vi ste vedra i nasmejana žena" - bili su samo neki od komentara koje je Nataša dobila.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike