Lažirala svoju otmicu, a sad se srpska manekenka udala za bogataša: Venčanje u Italiji kao iz bajke, poznati pevač specijalan gost (FOTO)

31.07.2023

15:45

0

Ona je promenila dve venčanice, koje su joj odlično pristajale

Lažirala svoju otmicu, a sad se srpska manekenka udala za bogataša: Venčanje u Italiji kao iz bajke, poznati pevač specijalan gost (FOTO)
Mina Milenković - Copyright Instagram printscreen/ivamilov

Manekenka Mina Milenković, koju domaća javnost pamti po tome što je lažirala sopstvenu otmicu, udala se za, kako se navodi, bogatog Italijana.

Venčanje i samo veselje održano je u Italiji, a sve je delovalo kao iz bajke. Mina je nosila dve venčanice - u onoj koja se udala bila je sva od čipke, sa dugim velom i golim leđima, a druga, za zabavu je bila kraća, bela haljina.

Dekoracija je zaista ostavila sve bez daha -  belo cveće, kristalne čaše, biseri i sveće. Zlatne sijalice, bile su okačene na obodima ranča, dok je mladenačka torta imala čak pet spratova.

Kuma Mini je bila njena imenjakinja, a supruga košarkaša Nemanje Nedovića. Inače, specijalni muzički gost je bio Aleksandar Sale Cvetković, frontmen "Tropiko benda".

"Otmica" Mine Milenković

Podsetimo, za Minu se u javnosti pročulo 2013. godine, kada je izazvala opštu pometnju zbog lažnog prijavljivanja fizičkog napastvovanja, a kasnije se ispostavilo da je sve to sama izmislila da bi privukla pažnju bivšeg dečka. 

Potraga za njom je trajala 39 sati, a kada se izgubljena manekenka bosa i raščupana pojavila u Resniku, policiji je malo trebalo da shvati da je otmicu izrežirala upravo sama Mina. Nakon što ju je policija odvela u Urgentni, Mina je rekla da su je dva muškarca otela i zlostavljala, ali nije mogla da ih opiše. Ginekološkim pregledom je utvrđeno da njene tvrdnje nisu tačne, posle čega je priznala da je sve izmislila.

Ona je zatim osuđena na društveno korisni rad jer je tražila nagodbu, a u suprotnom pretila joj je kazna od jedne godine zatvora.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike