Drejk je, izgleda, mnogo slab na nakit: Kupio prsten koji je nekada Tupak nosio - evo zašto i koliko ga je to zadovoljstvo koštalo! (FOTO)

28.07.2023

21:55

0

Napravljen je od zlata, sa rubinima i dijamantima

Drejk je, izgleda, mnogo slab na nakit: Kupio prsten koji je nekada Tupak nosio - evo zašto i koliko ga je to zadovoljstvo koštalo! (FOTO)
Drejk - Copyright Profimedia

Tupak Šakur svojevremeno je bio ponosni vlasnik skupocenog prstena s krunom, napravljenog od zlata, sa dijamantima i rubinima. Kada je prvi put bio izložen u Njujorku (i to ni manje, ni više nego u prestižnom „Sotheby's-u"), ponudila ga je bila kolekcionarima, u stvari, njegova kuma i veiki savetnik Jasmin Fula za svetlucavih 200.000 - 300.000 dolara.

Sada, Drejk ga je kupio za „još manje bogatstvo", tačnije 1,1 milion dolara, samo kako bi, po svemu sudeći - bio njegov, piše „Page Six". Tupak je ovaj komad nakita, inače, nosio kada je poslednji put pred smrt bio viđen u javnosti, u okviru „MTV Video Music Awards" događaja 1996. godine. Ponuda koju je Drejk prihvatio takođe je „došla" od strane Jasmin.

Prsten je i ugraviran. Sa sobom nosi poruku „Pac & Dada 1996", a misli se na Tupaka i njegovu ondašnju verenicu Kidadu Džons. Reper ga je nosio na levoj ruci.

Tupakov prsten koji je Drejk kupio, Profimedia
 

Prema kuminim rečima, Tupak je sarađivao s juvelirima iz Velike jabuke ne bi li ga napravio „tačno po svojoj želji i meri", a u znak sećanja na potpisivanje ugovora sa „Death Row Records". Želeo je, takođe, „baš tu krunu" poput onih koje su nosili srednjovekovni kraljevi, zbog „čina samokrunisanja".

Veliki fan

Ovo, inače, nije jedina stvar koju je Drejk „uzeo", a da je imala veze s legendarnim Tupakom. U julu 2020. je otkrio kako ima „Tupac Shakur Jesus" priveske, specijalno izrađene u plavnoj i crvenoj varijanti, a koji su ga koštali 300.000 dolara po komadu i koje rado „okači" oko vrata i dan-danas, kao veliki ljubitelj skupog nakita uopšte.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike