Milica Tomašević raskinula s Breninim sinom, pa otišla na odmor s novim izabranikom? Kažu da je isti Viktor: Klupko se odmotava (FOTO)

22.07.2023

21:55

0

Zbog njenih fotografija sa letovanja u javnosti se podigla ogromna prašina

Milica Tomašević raskinula s Breninim sinom, pa otišla na odmor s novim izabranikom? Kažu da je isti Viktor: Klupko se odmotava (FOTO)
Milica Tomašević - Copyright Printscreen ,,Kec na jedanaest"

Iako je, prema napisima pojedinih medija, Milica Tomašević rešila da ovoga puta malo pričeka pre nego što potvrdi nagađanja da je posle veze s Viktorom Živojinovićem uplovila u novu romansu (poučena pređašnjim iskustvom) - glumica je izvesnim fotografijama s letovanja možda to na kraju i pogazila.

Prizor s broda koji je osvanuo, naime, a za koji je ona ispozirala ležeći ispreplatanih nogu sa izvesnim momkom podigao je u javnosti ogromnu prašinu. Još jedan na kom je tagovala fotografa Vuka Papića takođe je izazvao „cirkus", piše dalje domaća štampa, jer su pojedinci „povezali da je on njen novi izabranik", kao i da „prilično podseća na njenog bivšeg, Viktora Živojinovića."

Milica Tomašević, Instagram screenshot / mtomasevic222
 

Podsetimo, dok je bila u vezi sa sinom pevačice Lepe Brene, izjavila je da žene, kada biraju muškarca, treba da gledaju njegove roditelje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VUK PAPIC (@vukpapic)

 

- Viktor je sjajan momak. Kada žene biraju muškarca, treba da gledaju kakvi su mu roditelji, odnosno genetika. Viktor ima sjajnu genetiku, što ne čudi s obzirom na to da mu je majka Lepa Brena, a otac Boba - prenosile su se reči Tomaševićeve, koja je zatim misao ovako zaključila:

 

 

- Sjajno su ga vaspitali, a i mnogo mi je lep. Brena i Boba su divni ljudi. Srdačni su i dobri prema meni. Ništa manje nisam ni očekivala od velike muzičke zvezde i teniske legende.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike