Ovaj sportista nekada je hteo da „ugasi" Ražnatovića, a danas je kum njegovom drugom sinu: Veljko ga jednom potezom oborio s nogu! (FOTO)

21.07.2023

21:20

0

Kaže da je najpre bio odvratan prema Cecinom nasledniku, ali da je on sve to odlično podneo

Ovaj sportista nekada je hteo da „ugasi" Ražnatovića, a danas je kum njegovom drugom sinu: Veljko ga jednom potezom oborio s nogu! (FOTO)
Vladan Babić - Copyright ATAImages/Dušan Milenković

Iako je javnosti poznat još od malih nogu kao sin pevačice Cece Ražnatović, ušavši u svet boksa - Veljko je posebno „napravio sebi ime". Majka, kao i sestra Anastasija, te supruga Bogdana ogromna su mu podrška na ovom putu na kom je, osim dosta iskustva, stekao i brojne, sada velike prijatelje.

Veljko Ražnatović, 24sedam/Nemanja Vujčić
 

Jedan od njih svakako je Vladan Babić, kapiten bokserske reprezentacije Srbije, koji mu je nedavno i krstio drugog sina, Krstana Ražnatovića. Prema njegovim rečima tokom gostovanja u podkastu „MMA Institut", međutim, kad su se tek upoznavali - nije baš delovalo da će tako daleko „da doguraju".

„Druže, moraš da se izmaltretiraš!"

- Kada je prvi put došao kod nas u salu, bio sam odvratan prema njemu. On to i danas priča. I ja to pričam. Momke koji su sparingovali sa njim terao sam da ga „ugase", da ga nauče da boks nije nešto što možeš tek tako da treniraš. Druže, moraš da se izmaltretiraš. I on je izdržao sve. Ne znam da li bih ja prvi to uradio, verovatno ne bih. Ali, on je posle svega došao i pružio mi ruku. Pomislio sam, ako se on tako ponaša prema meni, ne mogu ja sad da budem mentol. To bi značilo da sa mnom nešto nije u redu - pričao je Babić.

Kumstvo koje se sada dogodilo među njima i te kako je kruna njihovog odnosa, ali nikako nije i tačka.

- Ja sam mu krstio drugog sina. Bože zdravlja, planiramo i neke zajedničke projekte - istakao je onda on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike