Bolna životna priča Mine Kostić: Odrastala u bedi, roditelji je dali na usvajanje, promenila ime, pa tragično izgubila sestru

17.07.2023

12:47

0

Odgajila je tetka poznatog repera

Bolna životna priča Mine Kostić: Odrastala u bedi, roditelji je dali na usvajanje, promenila ime, pa tragično izgubila sestru
Mina Kostić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Životna priča Mine Kostić izazivala je veliku pažnju javnosti otkako se pevačica pojavila na javnoj sceni. Život je nije mazio, o čemu je i sama otvoreno govorila u više navrata.

Mina je odrasla u siromaštvu u mnogobrojnoj porodici, a u nedostatku finansijskih sredstava i uslova za život, roditelji su odlučili da je daju na usvajanje kada je imala samo pet godina.

- Moja mama je rodila desetero dece i četvoro pobacila - rekla je pevačica jednom prilikom.

Kostićevu je usvojila i odgajila Duda Ivanović, inače tetka poznatog repera Ivana Ivanovića Đusa, sa kojim je Mina boravila u rijalitiju "Farma 2", a kasnije i snimila duetsku pesmu.

Printscreen / Youtube / Slađa Guduraš Official
Ivan Ivanović Đus

Mina se i kasnije suočila sa brojnim životnim nedaćama, a velika porodična tragedija joj je promenila život. Njena rođena sestra se udavila u tinejdžerskom periodu.

- Jedna sestra mi se utopila kad je imala trinaest godina... Jako teško sam to podnela. To se dogodilo 1992. godine. Kad god se toga setim bude mi teško, ali kažem sebi tako je valjda moralo biti. Tako je valjda Bog hteo. To je bila sudbina - rekla je Mina u jednom intervjuu, prenosi Mondo.

Inače, Minino ime na rođenju je bilo Minira Jašari, a promenila ga je kada je imala 19 godina. Tokom celog života je ostala bliska sa biološkom majkom, koja je preminula prošle godine.

24sedam/N.V.
Mina Kostić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike