„Tako je kad imaš iskustva!“ Nataša Bekvalac lakše ostavila muževe nego cigarete (VIDEO)

28.08.2021

09:15 >> 11:33

0

Autor: D. Božović

Pevačica je dala svoj sud i o incidentu s nastupa Džale i Bube, pa zatim otkrila kako se bori sa fanovima koji su najpre zaljubljeni u nju, a već ubrzo potom

„Tako je kad imaš iskustva!“ Nataša Bekvalac lakše ostavila muževe nego cigarete (VIDEO)
Nataša Bekvalac 24sedam/Goran Sivački

Pevačica Nataša Bekvalac primila je na Sajmu treću dozu vakcine, a ubrzo potom i sa osmehom na licu, sa novinarskim ekipama porazgovarala je o svim aktuelnostima koje drmaju javnu scenu, kao i o svom privatnom životu, te ljubavnim mukama.

Za predstavnike sedme sile, među kojima je bila i ekipa 24sedam, Bekvalčeva je otkrila šta misli o incidentu koji se dogodio na nastupu bosanskog dvojca Džale Brata i Bube Korelija, a potom i pojasnila zbog čega je otkazala svoj nastup, te demantovala navode da je to učinila zbog njih.

Nataša Bekvalac 24sedam/Goran Sivački

– Ja sam protiv svake vrste nasilja. Kako se to rešava, ja sam opet svojim primerom dokazala. Bilo je neprijatno gledati snimak. Ono što se pričalo jeste da sam ja otkazala nastup zbog njih, a to nije istina. Ja sam svoj otkazala iz privatnih razloga, to nema veze sa njima – rekla je ona.

Džala Brat i Buba Koreli ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica je, inače, nedavno ostavila cigarete, pa je otkrila i kako se nosi s tom odlukom.

– Jako mi je teško bez cigareta. Ovo je druga nedelja. Nisam ni znala kakva sam ovisnica, dok ih nisam ostavila. To je bio okidač za neke stvari koje su isplivale, kada sam ja u pitanju. Potražila sam i pomoć psihoterapeuta. Borba je opaka, ali ja ne znam da izgubim.

Nataša Bekvalac 24sedam/Goran Sivački

Kako je izjavila da je veoma teška borba sa cigaretama, usledilo je i neminovno pitanje – da li je to lakše ostavila muža, nego cigarete.

– Znate šta, cigarete ostavljam prvi put, a već kad treći put ostavljate muškarce, onda je lakše, imam iskustva – odgovorila je kroz smeh.

Od ljubavi do mržnje, linija je tanka – barem tako kažu, a Nataša je iskusila to i od svojih fanova, koji joj najpre izjavljuju ljubav, a potom je vređaju, što je ona obelodanila na Instagramu.

Nataša Bekvalac, Antonio Ahel/ATAImages

– To je bio moj način da kroz primer pokažem mentalni sklop naših dečaka – rekla je ona kratko.

Ceo intervju pogledajte u nastavku:

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti