Emotivna poruka Snežane Borjan upućena suprugu! Golman se pridružio novom klubu, a njoj nije lako: Danas smo se rastali, isplakali, izgrlili

05.07.2023

17:14

0

Ona je podelila porodične momente u kojima je pokazala da im nije lako što se rastaju

Emotivna poruka Snežane Borjan upućena suprugu! Golman se pridružio novom klubu, a njoj nije lako: Danas smo se rastali, isplakali, izgrlili
Snežana i Milan Borjan - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Golman Milan Borjan se i zvanično pridružio "Slovanu" iz Bratislave, nakon što je juče potpisao ugovor o jednogodišnjoj pozajmici iz Crvene Zvezde. 

Ovim povodom se na Instagramu oglasila i njegova supruga Snežana Borjan, koja je opisala koliko joj je teško što se rastaje od njega. 

ATAImages/Milan Maricic
Snežana i Milan Borjan

- I jedna strana medalje su sve Milanove pobede kojima se radujemo svaki put kao da je prva. Filip je sa tatom za šest godina osvojio šest titula, tri duple krune, podigao devet pehara... Znate li šta je za njega najveća medalja? Tatin zagrljaj - počela je Snežana, pa dodala:

- Drugu stranu medalje vidimo samo mi. To je usamljenost, nedostajanje i čekanje da opet svi budemo na okupu. Neko će reći: “Šta ih briga, imaju novca da uživaju”, a ja bih najiskrenije rekla: “Šta ih briga, imaju jedno drugo svakodnevno, uživaju”. Uvek svet izgleda udobniji u tuđim cipelama. Danas smo se rastali, isplakali, izgrlili. Milan ide da radi ono što najbolje zna - da bude pobednik, da donese sreću novom timu, jer on nije samo talentovani golman, on je amajlija. Filip i ja već brojimo dane do njegovog povratka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

Odlazak Borjana je, inače, došao iznenada. Međutim, novi trener Barak Bahar jasno mu je poručio da ne računa na njega i da neće biti prvi golman, te je on odmah našao novi klub.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike