Topalko je opčinjen unukom! Helena pokazala šta su pripremili za ćerku, a tek kakav je skupocen poklon dobila od muža (FOTO)

02.07.2023

11:03

0

Sve je spremno za njihovu princezu kada stigne kući

Topalko je opčinjen unukom! Helena pokazala šta su pripremili za ćerku, a tek kakav je skupocen poklon dobila od muža (FOTO)
Helena Topalović - Copyright Printscreen Instagram/helena_topalovic

Helena Topalović, ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, porodila se juče i na svet donela ćerku. Njen suprug Dragan i ona su naslednici dali unikatno ime Dominika, za koje su se očigledno odavno odlučili.

Helena je, naime, na svom nalogu na Instagramu pokazala da oni imaju već neke predmete u kući, poput jastučića i drugih detalja, na kojima već piše ime njene ćerke. 

Njen suprug je sam sklopio krevetac za naslednicu, a sada je Helena pokazala i kako izgleda gotov proizvod, te nema sumnje da će njihova naslednica uživati dok spava.

Međutim, to nije sve. 

Helena se pohvalila i skupocenom narukvicom poznatog brenda, od zlata, na kojoj je ugravirano ime njene ćerke. Kako je njen suprug poznat po tome da je obasipa skupim poklonima, nije ni čudno što joj je baš ovo poklonio na dan kada je donela njihovu ćerku.

Instagram printscreen/helena_topalovic
Helena Topalović

Inače, ono što je mnoge oduševilo je i Helenin otac Topalko, koji je čak i zaplakao kada je njegova unuka došla na svet, a pevačeva ćerka je pokazala da je on i te kako opčinjen novom mezimicom u porodici.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike