Otklonio svaku sumnju! Aca Lukas se oglasio o veridbi sina: Dobio sam slom živaca

29.08.2021

14:25 >> 14:16

0

Pevač je rešio da otkrije svima da li se zaista njegov sin ženi ili ne

Otklonio svaku sumnju! Aca Lukas se oglasio o veridbi sina: Dobio sam slom živaca
Copyright Aca Lukas, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Rano jutros je u svim domaćim medijima odjeknula vest da je Andrej Vuksanović, sin pevača Ace Lukasa, zaprosio svoju devojku. Naime, kako se moglo videti na snimcima na društvenoj mreži Instagram, Andrej je u jednom prestoničkom lokalu zaprosio svoju devojku Sonju, ali pošto uz ovu fotografiju osim emotikona vereničkog prstena ništa više nije pisalo, ostalo je nepoznato da li se to zaista desilo.

Sonja Krstić i Andrej Lukas Instagram screenshot

pročitajte još

Povodom cele situacije oglasio se i sam pevač. Lukas je otkrio da do veridbe nije došlo i time otklonio svaku sumnju.

– Ma ovo nema veze sa mozgom, kakva veridba? Još su mladi, kakva veridba, nema ništa od toga. Oni jesu zajedno već godinu i po, dve, ali za sada nema ništa od toga. Od jutros sam slom živaca dobio, svi živi me zvali povodom ove situacije, ja zovem sina i kažem mu: ‘Je*o te prsten, što ga stavi’, on umro od smeha- rekao je vidno raspoloženi Lukas, a potom dodao:

– Od ovoga ništa nema, svi su sve pogrešno protumačili. Kad bude stvarno, naravno da ćete svi saznati – izjavio je Aca Lukas za Republiku.

Aca Lukas ATAImages/Antonio Ahel

Inače, mladi Lukasov sin nije preterano aktivan na društvenim mrežama, a fotografija sa Sonjom mu je tek treća u nizu na njegovom nalogu na Instagramu. Podsetimo, on je dugi niz godina živeo sa majkom Natašom u Nemačkoj, ali je onda krenuo stopama svog oca i uplovio u muzičke vode. Trenutno, Andrej živi u srpskoj prestonici, kao i njegova izabranica.

Sonja Krstić i Andrej Lukas Instagram screenshot

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike