Marija Egelja otvoreno o braku i nasledniku Aleksi: Otkrila i kada se vraća na posao! (FOTO/VIDEO)

30.06.2023

13:55

0

Maksimalno uživa u ulozi majke

Marija Egelja otvoreno o braku i nasledniku Aleksi: Otkrila i kada se vraća na posao! (FOTO/VIDEO)
Marija Egelja - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Jedna od omiljenih voditeljki vremenske prognoze, Marija Egelja, otkako je postala majka dečaka Alekse - ostavila je posao malo po strani i mališanu se maksimalno posvetila. Sa suprugom Aleksandrom, svu svoju pažnju poklanja upravo njemu, objasnila je na jednom prestoničkom događaju pred medijskim ekipama, među kojima je bila i 24sedam.

Kolege i fanovi, priznaje, često su joj u mislima, ali još neko vreme provešće kod kuće i u uživanju sa, uskoro, osmomesečnom bebom.

- Pišu mi (gledaoci) povremeno na Instagramu: „Gde si? Uželeli smo te se..." A ja, nekako, ne mogu da sakrivam da je ovo stvarno najlepše i najduže odsustvo sa posla. Prošli put kad sam davala izjavu nisam imala nijedan prsten, sad imam dva (smeh) - istakla je nasmejana Marija, koja je bila verena dok je još radila, ali u tom trenutku to nije želela i javno da komentariše. 

Kako je objasnila - smatra da najintimnije trenutke treba neko vreme čuvati za sebe, posebno u početku. Kasnije, kada to više nije moguće i ne treba ćutati o njima.

Majčinstvo joj, kako je onda dodala, izuzetno prija, a sve ostalo - stiže jer je dobro organizovana, što veruje da je i ključ uspeha.

Sve je u najboljem redu!

Marija Egelja, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- To nešto najlepše se desilo, postala sam majka. Aleksa se zove dečak, uskoro će osam meseci. Sve je tako brzo prošlo, sjajna je beba. Navikla sam da ustajem rano i, on se probudi oko pet, šest, jer ja, inače, kada radim, ustajem u to doba... On posle nastavi da spava, igramo se, hranimo, upoznajemo se, uživamo, sve je u najboljem redu.

Sada, kada odlazi u šoping - više nije kao što je bilo pre. Prvo razgleda stvari za dečake, ne bi li nečime obradovala sina, ali i devojčice, kako je njen brat dobio ćerku. Kada je njena porodica u pitanju, proširenje još uvek nije u planu.

Kako je posle porođaja brzo dovela liniju do savršenstva, da li često noću ustaje zbog sina i još mnogo toga - čeka vas u videu koji sledi.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike