"Tata je prestravljen" Voditeljka se ne smiruje ni u šestom mesecu trudnoće: Otkrila ko će biti strožiji roditelj (FOTO)

23.06.2023

18:23

0

Pripremaju poseban kutak za naslednicu

"Tata je prestravljen" Voditeljka se ne smiruje ni u šestom mesecu trudnoće: Otkrila ko će biti strožiji roditelj (FOTO)
Tijana Stoisavljević - Copyright Instagram screenshot / tijana.stoisavljevic

Voditeljka Tijana Stoisavljević godinama je deo tima "Amidži šou-a", koji je privremeno morala da napusti zbog trudnoće.

Tijana je sada u šestom mesecu blagoslovenog stanja, a njen stomak je više nego očigledan. Voditeljka na svom Instagramu često voli da ga istakne, a mnogi su iznenađeni kako izgleda u trudnoći.

Ne krije da je aktivna trudnica, a sada je na jednom prestoničkom događaju otkila kako provodi dane u trudnoći i kako se oseća.

- Često zaboravim da sam u drugom stanju. Ćerka mi dozvoljava da se tako ponašam, opomene me kada preteram. Idem na odmor, da bar na vreme opremim dečju sobu, da ne radim to baš pred porođaj - priča voditeljka.

Tijana ne krije da je njen partner, fudbaler Mihailo Milutinović, uplašen zbog dolaska bebe, ali ne sumnja da će se dobro snaći u ulozi roditelja.

- Tata je prestravljen, već ga vidim kao Nikolu Koja kako je uhodi. Mislio je da će prvo biti dečak, pa kao stariji brat da je čuva... E ovako će morati on. Jedva čekamo da se rodi, već vidim da će da bude njegov klon. Znam šta znači taj odnos ćerka-otac... Već vidim da će sve da joj dozvoljava, a da ću ja biti onaj loš policajac - rekla je Tijana.

ATAImages/Antonio Ahel
Mihailo Milutinović i Tijana Stoisavljević

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike