Ognjen Amidžić brani lepotu svoje devojke: Ona je 100 odsto prirodna, ne volim nepravdu! (FOTO)

25.05.2023

11:07

0

Kaže da čak ni usta nije radila

Ognjen Amidžić brani lepotu svoje devojke: Ona je 100 odsto prirodna, ne volim nepravdu! (FOTO)
Ognjen Amidžić i Mina Naumović - Copyright Instagram printscreen/ callmenaumi

Devojka Ognjena Amidžića, Mina Naumović, privukla je pažnju u njegovoj emisiji, ali još više otkako se saznalo da su u vezi.

Tako je tada počela "analiza" njenog izgleda, a kako zrači lepotom, mnogi joj spočitavaju da nije prirodna. Na Instagramu je osvanula jedna od njenih fotografija, a kako se povela priča o njenom licu, voditelj je otvoreno počeo da je brani da nije korisnica ordinacija za estetsku hirurgiju. 

Pošto mu mnogi nisu verovali, nastavio je da se objašnjava sa Mininim pratiocima, ali su ga podržili i neki koji njegovu devojku, očigledno, poznaju od ranije.

- I dodao bih, verovali ili ne, 100 odsto prirodna. Ni jedan odsto gmo, fileri i plastika. Pošto čitam koješta, a ne volim nepravdu - poručio je Ognjen odmah ispod njene fotografije, ali su usledili negativni komentari, te da je "sigurna bar usta dopunjavala". Međutim, Amidžić je bio kategoričan.

- Rekao sam sve. Samim tim i usta. 100 odsto - tvrdi voditelj, pa su nastavili da mu pišu.

- Ne tresi gluposti, sva je plastika. Sva i oči, nos, usta, sva... Danijela nije bila. Sva je plastika i nemoral - jedan je od komentara, dok je, ipak, preovladala većina onih koji Minu poznaju iz detinjstva, te tvrde da je ista takva usta imala i kao mala.

Pojedinci su, čak, upoređivali lepotu njegove bivše supruge Danijele Dimitrovske i sadašnje devojke.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike