Bosanac bezuspešno pokušao da potkupi Šerifovićevu: Smejala se dok joj je gurao novac u ruke

17.09.2020

13:03 >> 06:16

0

Na nedavnom snimanju Zvezda Granda najveći smeh izazvali su harmonikaš i pevačica, kada joj je on ponudio novac da bi njegove kandidate ostavila na miru, a M

Bosanac bezuspešno pokušao da potkupi Šerifovićevu: Smejala se dok joj je gurao novac u ruke
Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Dragan Stojković Bosanac i Marija Šerifović briljirali su u pošalicama na poslednjem snimanju “Zvezda Granda” i nasmejali sve u studiju kada je harmonikaš bezuspešno pokušao da potkupi pevačicu.

Iako Bosanac obično zbija šale sa Jelenom Karleušom, sada je tandem napravio sa Šerifovićevom. Nije lako smisliti kako na duhovit način napraviti šou, ali je to Stojkoviću pošlo za rukom, jer je na snimanje doneo pun novčanik para kojima je nesebično obasipao Mariju. Ruku na srce, ona je kategorično odbijala da bude podmićena, kako bi kandidate svog starijeg kolege ostavila na miru, ali ni on nije odustajao. Na iznenađenje svih, harmonikaš je na kraju ustao i počeo da gura pevačici novac u ruke, što je nju neizmerno zabavilo. Pošto joj je poručio da slobodno uzme pare, aludirajući na to da je kriza zbog koronavirusa i otkazanih nastupa, Marija mu je odgovorila da kod nje krize nema.

Tako je ona odlučila da mu vrati brojne devize, a zatim su se vratili obavezama na takmičenju. Bosanac je na snimanje u Košutnjak stigao dobro raspoložen, pa nije ni čudno što mu je pošlo za rukom da na trenutak zaseni upadice između Jelene Karleuše i Viki Miljković.

Marija Šerifović i Bosanac, Foto: Printscreen

Šerifovićeva se izgleda malo “sažalila” na kolegu, jer je ostala dosledna, pa mu je poručila da proba da podmiti nekog drugog u žiriju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike