Slomila je njegova potresna sudbina! Marija Šerifović traga za uličnim pevačem: Spava ispod mosta negde u Zenici

07.06.2023

13:29

0

Mustafa je talenat, ali nema novca da se prijavi za takmičenje u "Zvezdama Granda"

Slomila je njegova potresna sudbina! Marija Šerifović traga za uličnim pevačem: Spava ispod mosta negde u Zenici
Marija Šerifović, Mustafa Hrustić - Copyright YouTube/Antonio Ahel/ATA Images

Marija Šerifović oglasila se na Instagramu da traga za mladićem iz Zenice, koji spava ispod mosta, a sve u želji da mu pomogne.

Ona zbog video snimka, u kom ulični pevač po imenu Mustafa Hrustić, želi da mu pomogne da obezbedi sebi krov nad glavom, a u čitavu priču je upleten i šou "Zvezde Granda", u koji bi se prijavio ali nema sredstava.

- Mustafa peva od svoje sedme godine. Danas je punoletan i od svog pevanja ne može da plaća stanarinu i da se hrani. Jutros smo ga snimili u šatoru pod mostom na zeničkoj petlji. Nije mogao da plaća stanarinu pa je dobio otkaz, odnosno iseljenje. U šatoru Mustafa živi već šest dana, a najgore je što ne vidi "svetlo na kraju tunela". Odnosno, ne zna kako će zaraditi novac da zakupi jednu sobicu i osigura sebi hranu za život. Mustafa nema roditelje, a ni rodbinu. Sada bi mu bilo najbolje da pronađe bilo kakav stalni posao da može da zaradi za život jer od pesme se više ne može živeti bez obzira na talenat - piše u opisu videa na jutjub kanalu Srećka Stipovića.

Printscreen Instagram/ Šerifovic
Objava Marije Šerifović

 

Jedan deo snimka, upravo onaj gde govori o nemogućnosti da se pojavi u "Zvezdama Granda", pevačica je podelila na svom profilu na Instagramu.

- Ovaj momak spava negde u Zenici ispod mosta. Zove se Mustafa. Ako bilo ko iz Zenice može i želi, neka ga nađe, neka mi se javi i neka mi bude kontakt. Da Mustafa dobije dom i mašnu - napisala je Marija.

- Mogu otići na Zvezde Granda da se prijavim, ali kako? Ne mogu ja sa 10 maraka otići tamo. Džabe, treba para da se lepo obučeš, da imaš mašnu. Treba se predstaviti odakle si, ime i prezime, koliko imaš godina. Ja bih se prijavio, ali nisam u mogućnosti. Drugo, nemam ni roditelja, nemam nikog svog - rekao je mladić u videu.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike