Oglasio se Ljuba Perućica povodom monstruoznih pretnji koje dobija: Prijavićemo sve policiji, to traje više od pet godina!

06.06.2023

16:51

0

Pevač je za 24sedam otkrio detalje drame kroz koju prolazi sa suprugom

Oglasio se Ljuba Perućica povodom monstruoznih pretnji koje dobija: Prijavićemo sve policiji, to traje više od pet godina!
Ljuba Perućica - Copyright Printscreen Instagram/ljubaperucica

Ljuba Perućica i njegova supruga Katarina već neko vreme dobijaju preteće poruke na društvenim mrežama. Pevač je to sada javno objavio, a za 24sedam otkrio je nešto više detalja.

Kako kaže, pretnje koje dobijaju nisu počele sada već traju godinama.

- To traje već više od pet godina, ja sam odavno na to navikao. Ista osoba, slične poruke. Međutim, sada je Kaći počela češće da piše jer ja ne obraćam pažnju i odmah blokiram svaki novi profil koji napravi, pa nisam interesantan - kaže Ljuba za 24sedam.

Pevač dalje otkriva kako se osoba koja im preti ponaša.

- Šalje poruke na Instagram i na mejl. Slala je puno pretećih poruka, pa se onda izvinjava, pa ponovo preti i tako u krug - kaže Ljuba i dodaje:

- Ja se, iskreno, ne bojim, nego je počela da nervira Kaću, ipak je ružno kad pročitaš takve neke poruke. I ona hoće da se 'reši' tog problema.

G. G./ATAImages.
Ljuba Perućica i Katarina Kolozeus

Perućica ističe da će ceo slučaj prijaviti policiji.

- Prijavićemo sada, kada smo već sve započeli javno. Sada moramo i nadam se da ćemo to rešiti - zaključio je pevač za 24sedam.

Podsetimo, pevaču i njegovoj supruzi nepoznata osoba šalje fotografije na kojima se vidi krvava ruka i nož, pa i pretnje poput "Ubila bih tvog muža, ubiću tvog muža".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike