Darko Lazić o majkama svoje dece, supruzi Katarini, poznatoj kumi, pa i velikoj borbi za zdravlje posle operacije: Ne kajem se ni zbog čega!

04.06.2023

18:50

0

Pevač smatra da čovek pre svega treba samim sobom da bude zadovoljan

Darko Lazić o majkama svoje dece, supruzi Katarini, poznatoj kumi, pa i velikoj borbi za zdravlje posle operacije: Ne kajem se ni zbog čega!
Darko Lazić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Darko Lazić otvorio je dušu na razne teme - od bivših žena, preko sadašnje, do svog posla, zdravlja, sve je „pokrio" kao gost jedne emisije. Najpre, objasnio je kako se posle operacije koju je imao borio s bakterijom, pa je mnogo šta u njegovom životu tada vrlo prirodno - „palo" u drugi plan.

- Ovog puta se baš mnogo toga promenilo. Malo sam nervozan, ali biće bolje. Imao sam malo komplikacija kad sam zatezao kožu, zakomplikovalo se oko bakterije koju sam dobio. To se nije odmah zakomplikovalo, desilo se posle mesec dana od operacije. Pojavila se bakterija, pa su morali opet da me uspavaju.... Sada je sve okej. Izgubio sam i prag bola, sve sam izgubio. U ovom slučaju je dobro. Hoću da izgledam dobro. Smatram da čovek prvo treba sobom da bude zadovoljan - počeo je Darko u „Premijeri - Vikend specijalu", pa nastavio o svojim novim pesmama, te tome da li su neke i autobiografske.

„Voleo bih još bar dvoje dece!"

- Ne kajem se ni zbog čega. Koncert se možda desi u oktobru, videćemo. Mislim da smo okasnili sa pripremama, ali videćemo. Ja ću koncert sam napraviti. Pesmama sam prezadovoljan, album je skoro izašao i mislim da će bolje proći nego svaki do sada. Jedna je autobiografska pesma. Ljudi se u mojim pesmama pronalaze, jer svaka ima smisla,a od svih mojih pesama postoje dve u kojima se pronalazim - otkriva on, pa nastavlja o porodici, te kumstvu s koleginicom Andreanom Čekić.

Darko LAzić, Printscreen ,,Premijera - Vikend specijal"
 

- Nisam se ja verio, ja sam se oženio. Svaki put kad se verim, ja pobegnem, tako da sam se ovaj put oženio. Imali smo građansko venčanje, čekamo da prođe sve ovo... Andreana je moja kuma odranije, a ovog puta moram da obnovim staro kumstvo, valja to obnavljati. Imam veliku podršku od strane ljubavi i mislim da je to jedina stvar koja čoveka može da podigne u životu. Prvi je bio brak, druga samo veza, moja deca su moja svetinja. Voleo bih da imam mnogo dece. Nikad nije dosta, voleo bih bar još dvoje dece - iskren je bio on, pa nastavio o svojim nekadašnjim partnerkama.

- Osoba sam koja o svakome misli dobro, sve najlepše. Ne kajem se, volim da pomažem u životu, našla se ta neka osoba kojoj sam pomogao i to je to... S Marinom i Anom sam u kontaktu. Alekseja viđam stalno, moram češće da viđam ćerku. Svi mi imamo neki bes, ljuti smo zbog nečega i gledamo da preko dece nešto ispraznimo... Lorena je ista majka, a Aleksej je na mene - naglašava poznati tata, koji se zatim teška srca osvrnuo na masakr u Ribnikaru koji nema koga nije zgranuo.

„Neki misle da sam ja mnogo strog..."

- Ne bih da pričam o masakru u Ribnikaru. Jedna velika tragedija i saučešće svim roditeljima koji su izgubili decu. Sve ide od kućnog vaspitanja. Neki misle da sam ja previše strog roditelj, ali bolje je tako. Desilo se da „spustim ručnu", a to je da se zaljubim ozbiljno. Mislim da se nikad nisam ni odljubio od nje. Malo smo se razišli (Katarina i ja), ali smo svih 14 godina bili u ljubavi. To je život, nema tu šta da se krije. Ja sam u tim nekim trenucima bio klinac, nisam bio spreman. Uvek smo bili u kontaktu i voleli smo se i poštovali uvek.

„Odavno sam prestao da ugađam drugima!"

Darko Lazić, Printscreen ,,Premijera - Vikend specijal"
 

- Čovek koji se rodi sa tim da voli adrenalin je uvek takav. Pre ću se okrenuti za dobrim kolima, nego za ženom. Bole me uši što kažu da se nisam opametio. Prestao sam davno da ugađam ljudima. Nikad ljudima nije dobro. Razočarao sam se u ljude u poslednje vreme, smatram da su jako loši i da pokušavaju od tebe da naprave ono što nisi. Zašto bih se uopšte trudio. Poštujem onoga ko mene poštuje. Nikad se nisam ni sa kim zabavljao od kolega. Andreana je moja kuma, moja krv, moja familija i porodica. To će uvek tako biti. Došlo je vreme da začepim ljudima usta i da pokažem pravog sebe i u pravoj svetlosti. Malo ćemo ovog leta da spustimo loptu i da se sačuva grlo. Hoću da se fokusiram na karijeru i na svoj život. Bio sam nezadovoljan sobom i svima oko sebe, čovek prvo mora sobom da bude zadovoljan - zaključio je Lazić u pomenutoj emisiji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike