Đogani jedva zadržao suze govoreći o razvodu od Slađe: Pesma „Idemo na Mars" nam je kuću napravila, posle nisam ni verovao u ljubav!

03.06.2023

21:55

0

Đole naglašava da je izvesno vreme bio potpuno van sebe zbog tog rastanka

Đogani jedva zadržao suze govoreći o razvodu od Slađe: Pesma „Idemo na Mars" nam je kuću napravila, posle nisam ni verovao u ljubav!
Đole Đogani - Copyright ATAImages/M. M.

Osvrnuvši se na krah ljubavi sa Slađom Delibašić, Đole Đogani naglasio je gostujući u jednoj emisiji kako mu tada nikako nije bilo lako.

- Verovao sam da ljubav između mene i Slađe nikada neće prestati. Čak smo i zajedničku kuću napravili od novca koji smo zaradili od pesme „Idemo na Mars". Zamišljao sam da ću ja tamo jednog dana, kada ostarim, sedeti sa porodicom, imati svoje unuke i onda... Bam! Desio se raspad - počeo je on u „Realnoj priči", pa kako je vreme odmicalo, sve mu je teže polazilo za rukom da zadrži suze.

„Najviše stradaju deca..."

- To mi je dotuklo, bio sam potpuno van sebe. To da ti ostavljaš ženu koju voliš, a najvšte stradaju deca. Meni je bilo logično da oni budu sa mamom... Posle toga nisam verovao u ljubav. Bio sam baš onako van sebe. Izvini, vratile su mi se one emocije koje su tada postojale. Znaš ono kada ti se dogodi nešto loše pa se vratiš na to i ponovo proživljavaš - objašnjavao je Đogani.

Slađa Delibašić, ATAImages/Antonio Ahel
 

Zatim, denser je apelovao je na sve roditelje da dobro razmisle pre nego što se odluče na rastanak.

- Dobro treba da razmisle roditelji pre nego što se razvedu. Ja sam kasnije krenuo u novi život sa Vesnom i trgao sam se, ali Slađi nije svejedno. Pričali smo pre par meseci. Posle svega rekla mi je da, kad bi se vratila u taj period, da ne bi to uradila. Rekla mi je: „Pogrešila sam". U mladosti pomisliš možda je ovo bolje pa praviš neke balanse. Treba ulagati u prorodicu i u osobu sa kojom živiš, a ne samo da tražiš razlog da odeš zato što ti je zasmetalo nešto što je sigurno moglo da se ispravi - smatra on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike