Mirjana Antonović piše knjigu o drami koju je prošla sa Miroslavom Ilićem: Zagorčavao nam je život

02.06.2023

16:15

0

Čeka samo epilog suđenja sa pevačem

Mirjana Antonović piše knjigu o drami koju je prošla sa Miroslavom Ilićem: Zagorčavao nam je život
Mirjana Antonović - Copyright ATAImages/ M.M.

Bivša ljubavnica pevača Miroslava Ilića, Mirjana Antonović spremna je da izda knjigu o svim zavrzlamama i peripetijama koje je prošla sa njim prilikom suočavanja na sudovima kako bi dokazala da je on otac njenog sina Devina Antonovića

- Miroslav me je prvo tužio za proganjanje, pa onda za odaju informacija sa suda. I jedno i drugo se završilo u moju korist. Platila mi je država sve troškove - kazala je Antonovićeva. 

ATAImages/ M.M.
Miroslav Ilić i Mirjana Antonovć

Ona se dotakla i nastavka svoje knjige, koju uveliko piše i koja će uskoro biti i objavljena, samo čeka da se suđenje sa Ilićem završi i dokazivanje očinstva, dobije svoj epilog.

- Želja mi je bila da napišem da knjigu o zdravlju i održavanju mladosti, ali ću ipak morati da vam napišem informativnu knjigu o ovim zbivanjima sa suda kada se sve okonča. Jer to što se meni dešava se ne može izmisliti. Kada se suđenje okonča izdaću knjigu. Tu ću otkriti sve pikanterije koje su mi se dešavale tokom sudskog procesa, šta je Miroslav radio Devinu i meni, kako nam je takoreći zagorčavao život. Šta da kažem osim da nije tragično, bilo bi komično - kazala je Mira, prenosi Informer.

24sedam/Nemanja Vujčić
Mirjana Antonovć

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike