Usvojila bih dete! Bebi Dol progovorila o potomstvu i emotivnom partneru

01.06.2021

08:06 >> 08:44

0

Pevačica je priznala da je u mladosti želela da ima decu, ali da nije imala sa kim da osnuje porodicu

Usvojila bih dete! Bebi Dol progovorila o potomstvu i emotivnom partneru
Copyright Bebi Dol ,,Sceniranje" screenshot

Popularna pevačica Dragana Todorović poznatija domaćoj javnosti kao Bebi Dol otvoreno je pričala o svom životu, karijeri i ljubavi, a dotakla se i bolne teme – proširenja porodice.

Bebi je najpre istakla da obožava decu i da bi im pružila svu ljubav sveta.

– Sa decom se odlično razumem. Razmišljala sam da ako budem toliko želela, usvojiću dete. Toliko ima dece kojoj treba ljubav i koja su napuštena – kaže Bebi.

Kako navodi pitanje o potomstvu je za nju izuzetno bolno, jer u periodu kada je želela da se ostvari kao majka, nije imala sa kim.

Bebi Dol ,,Sceniranje” screenshot

– Za mene je ključno da imaš dete sa pravim čovekom. Da sam imala dete sa osobom sa kojom nešto ne funkcioniše, ja bih žrtvovala sve za to dete i bila do „kraja do raja” zbog tog deteta. Ne bih mu uradila ono što su meni moji roditelji uradili – ispričala je Bebi u emisiji „Sceniranje” na Kurir televiziji.

Osim toga, pevačica je otkrila i pojedine detalje svog ljubavnog života o kojima do sada niko nije ništa znao. Naime, godinama je javnost interesovalo ko je izabranik popularne pevačice, Aleksa Todorović sa kojim je stupila u brak 2014. godine.

– On je pisac, on divno piše. Trenutno piše dve knjige i radi sa svojim studentima. Jako je vredan i pokupio je sve ono najbolje od ovoga sveta. Imao je sreće da naleti na mene i ja ga podučavam tim stvarima što kažem da se očima ne vide. To u Americi nemate ni u porodici. Aleksa je imao tu nesreću da je odrastao u porodici gde je rano izgubio roditelje. Sam je živeo, finansirao se, školovao i slično meni, život mu je sa strane izgledao bajkovito. Ali, nije to sve tako bilo za njega – ispričala je ona.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike