Anastasija Ražnatović plakala na tribinama dok je bodrila Gudelja: Posle svega što se desilo, ovako treba da bude

01.06.2023 | 09:31

Pevačicu su obuzele emocije

Copyright Antonio Ahel/ATA Images/Instagram_rachiddriverchaff

Nemanja Gudelj juče je zaigrao u finalu Lige Evrope u Budimpešti, a tokom ove utakmice ga je bodrila devojka Anastasija Ražnatović koja je nedavno izgubila bebu. Kako je Nemanjin tim odneo pobedu, slavilo se na tribinama, a Anastasija i Gudeljev vozač i prijatelj, Rašid su zaplakali od sreće. 

Iako prolazi kroz težak period, Anastasija je bodrila svog dečka sa tribina, a Gudeljev prijatelj je objavio emotivni snimak.

 

 

- Posle svega što se desilo ove godine, ovako treba da bude, hvala Bogu - napisao je Rašid ispod snimka na kom plače od sreće sa Anastasijom. 

Instagram printscreen/rachiddriverchaff
Anastasija plače nakon utakmice

 

Nakon pobede koju je odneo njegov tim, Nemanja je objavio fotografiju sa terena na kojoj je napisao:

Instagram printscreen/nemanjagudelj
Nemanja Gudelj

- Za nju, za njega, za tebe - napisao je Nemanja na španskom jeziku.

Podsetimo, Nemanja Gudelj, je ponedeljak podelio sa svojim pratiocima tužne vesti, da su izgubili bebu u petom mesecu trudnoće.

- Podelili smo sa vama lepe vesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Hvala na tome. Nažalost, sada imamo loše vesti, ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost, Anastasija i ja smo izgubili našu bebu. Ovo je bolan trenutak za nas, ali naša ljubav će i ovo pobediti - napisao je Gudelj.

Inače, kako je ekipa 24sedam nezvanično saznala Anastasija Ražnatović će se vratiti u rodni grad nakon Nemanjine utakmice u Budimpešti, u naredna dva dana. U Beograd stiže nakon nekoliko meseci odsustva, a s obzirom da prolazi kroz najteži period, te da su joj više nego ikada potrebni mir i podrška, u porodičnoj vili na Dedinju će se zadržati dve nedelje, a možda čak i mesec dana.

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam