Kakav gest Bobana Rajovića! Pravoslavnoj crkvi u Americi donirao 5.000 dolara, oglasili se šokirani volonteri svetinje

31.05.2023 | 18:47

Pevač o ovom gestu

Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevač Boban Rajović je pre dve večeri završio prvi deo američke turneje na kojoj je oborio rekorde posećenosti, a njegov nastup u Klivlendu će se prema rečim publike dugo pamtiti.  

Kako se saznaje, pored toga što je za čak sat vremena produžio koncert, na kraju istog je organizatorima i volonterima Crkve Sveti Sava u Klivlendu rekao da mu je želja da istoj donira određenu svotu novca, a potom priložio 5.000 dolara!

 

 

Ovim povodom pozvali smo Bobana, ali on nije želeo da govori na tu temu.

- Oprostite, ne bih pričao o tome. Za mene i moju porodicu to je intimna stvar, voleo bih da tako i ostane. Pozdravljam sve ljude sa kojima sam razmenio predivne emocije tokom turneje! Vama hvala na pozivu - poručio je popularni pevač.

Iako on nije bio voljan da priča o gestu, jedan od organizatora njegovog nastupa i volonter Crkve Svetog Save rado je govorio na tu temu, ne skrivajući oduševljenje Bobanovim ponašanjem.

 

 

- Jedan sam od mnogobrojnih volontera koji su radili na organizaciji i održavanju našeg 64. godišnjeg festivala i fudbalskog turnira „Memorial Day,” koji se održava na imanju srpske pravoslavne Crkve Sveti Sava u Klivlendu, Ohajo. Naš domaći sportski klub “Karađorđe,” koji pripada našoj crkvenoj zajednici, bio je domaćin ovog festivala. Sav prihod od ovog festivala direktno se koristi za održavanje i unapređenje naše crkveno imanje i opštine - počeo je Pavle Majerle.

- Ove godine smo organizovali koncert Bobana Rajovića i jedino što svi imamo da kažemo jeste da je taj čovek došao kao kralj, a otišao kao živa legenda! Bobanu se sve ovo jako dopalo i odlučio je da pozdravi naše volontere u kuhinji koji su zaduženi za pripremu hrane, a zatim je večerao i družio se na festivalu sa našim parohijanima. Kasnije, uveče, napravio je neverovatnu atmosferu na svom koncertu i na kraju ga je produžio za sat vremena. Pored svega toga, Boban je odlučio da donira $5,000 našoj crkvi! Hvala mu od srca, on je naš čovek velikog srca. Samo neka ostane takav kakav je - zaključio je Pavle.

Inače, Rajović se danas vraća sa turneje, kako bi kraju priveo poslednje detalje oko nove pesme "Kamen u cipeli", koju fanovi već nekoliko nedelja željno iščekuju.

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam