Ražnatovići u tajnosti kristili malog Krstana! Sve se odvilo na veliki praznik, a tetka Anastasija nije uspela da zadrži suze

29.05.2023 | 22:25

Autor: Milica Gudžulić

Pevačica je prethodne nedelje i te kako imala razloga za slavlje

Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Porodica Ražnatović u strogoj je tajnosti na Spasovdan krstila malog Krstana, drugo dete Bogdane i Veljka Ražnatovića. Pevačica Ceca je tako prošle nedelje imala poseban razlog za slavlje, piše „Kurir", posle krštenja koje se odvilo u Hramu Svetog Save, tačnije - u kripti Svetog kneza Lazara, 40 dana po rođenju bokserovog drugog naslednika.

Bogdana i Veljko Ražnatović, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Porodica Ražnatović je htela da ovaj intimni čin bude zaista u najužem krugu porodice i prijatelja. Odmah po Krstanovom rođenju dogovorili su se da krštenje bude simbolično obavljeno na Spasovdan, pošto se Krstan rodio na drugi dan Vaskrsa. Oni su bez velike pompe došli u Svetosavski hram, a samo krštenje obavljeno je u kripti Svetog Lazara. Čin je obavio duhovnik Ražnatovića, vladika Stefan, uz sasluženje još jednog sveštenika i đakona - priča insajder za pomenute medije, pa dodaje:

„Sve je proteklo u najboljem redu!"

- Skoro svi su bili u belom - Ceca u pantalonama i košulji, dok je njena sestra Lidija obukla haljinu, kao i Bogdana, koja je posebno bila ushićena. Mali Krstan je u jednom trenutku i zaplakao, a sve je oduševio elegantnim pantalonicama i košuljom, kao i prslukom od odelceta. Sve je proteklo u najboljem redu i bez velikog broja kamera i foto-aparata, kao što je to bio slučaj do sada na njihovim privatnim slavljima - objašnjava on.

Tu se, međutim, nije i zaustavljao.

Zašto je Anastasija plakala?

- Nakon krštenja porodica je otišla u jedan restoran, u kojem su proslavili krštenje svečanim ručkom. Iako su svi bili srećni i uzbuđeni, svima je bilo teško što sa njima na taj dan nije bila i Anastasija, koja se i dalje nalazi u Sevilji. Ona je tog dana i sama proslavljala svoj rođendan, a u jednom trenutku su je Ceca i Veljko pozvali putem video-poziva. Priredili su joj i posebno iznenađenje, pa je tako mali Željko u jednom momentu otpevao i rođendansku pesmicu Anastasiji, što je nju rasplakalo. Baš joj je bilo krivo što tog dana nisu bili svi na okupu. Kada su završili sa ručkom, većina porodice je otišla na Spasovdansku litiju, koja je tog dana prošla ulicama Beograda - zaključio je izvor za pomenute medije.

Anastasija Ražnatović, ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam