„Nama se Vasilija desila posle tri i po meseca ljubavi!" Miodrag Dragičević bez zadrške o porodici, pa jednoj velikoj, a neostvarenoj želji

28.05.2023

18:55

0

Glumac objašnjava kako je s izabranicom i te kako porazgovarao o svemu, ali da naslednicu svakako smatraju velikim darom od Boga

„Nama se Vasilija desila posle tri i po meseca ljubavi!" Miodrag Dragičević bez zadrške o porodici, pa jednoj velikoj, a neostvarenoj želji
Miodrag Dragičević - Copyright ATAImages/M. M.

Miodrag Dragičević dotakao se svoje porodice kao nikada do sad tokom jednog televizijskog gostovanja, pa ispričao kako je odmah znao da je Olivera Bacić prava žena za njega - čim ju je ugledao. Isto tako brzo im se i sve ostalo dogodilo, iako nisu to nužno i planirali. Srećni i mladi roditelji devojčice Vasilije uživaju u „daru gotovo od Boga poslatom" i nemaju zamerke na to kako im se život odvija.

- Neverovatno, kada sam ušao u prostoriju u kojoj je bila (Olja), ja sam znao, to je to. Znao sam da je to nekako energetski žena sa kojom ja hoću da podelim ostatak svog života. I eto, tako je i bilo - počeo je Miodrag u „Balkanskom ulicom", emisiji koja se emituje na televitziji „Blic", ali nije imao odgovor na to da li je baš isto i njegova izabranica osetila, već je sugerisao voditeljki da direktno njoj postavi to pitanje.

Olivera Bacić i Miodrag Dragičević ,,Praktična žena" screenshot
 

Ipak, znao je da „nije tvrdila pazar".

- Pa jeste, odmah je htela, nije bilo tvrdnje, ali toliko mi se svidela da bih išao na to da 'ajde, kao, budem strpljiv... Nismo baš odmah krenuli da živimo zajedno, bilo je ono, 'ajde malo ti kod mene, malo ja kod tebe, nije odmah krenuo zajednički život, ali se Vasilija brzo desila. Vasilija se desila posle tri i po meseca, što je bio znak naravno, to je to. I naravno da smo mi seli da popričamo da li mi to želimo, nije bilo: „E, super, 'ajmo!" Prvo je to meni bio šok kada mi je Olja saopštila, pozitivan šok, ne ono kao, e, šta ću sada, ali je to bio neki poklon od Boga, od ovog gore, tako da sam mu zahvalan na poklonu - istakao je glumac, koji je postao tata s 27 godina i život mu se otad potpuno promenio.

„Postao sam bolja verzija sebe!"

- Jeste, ja sam postao zreliji, postao sam bolja verzija sebe, zvuči kao kliše, ali to je tako. Ja sam postao odgovorniji, nekako jači. Neverovato je da te tako neko malo dete, malo biće, očvrsne. Prosto, eto, živiš za nekog drugog, ne bojiš se nekih stvari kojih si se ranije bojao, jer su ti usmereni sva pažnja i energija na podizanje nekog drugog - objašnjavao je on, koji dan-danas pamti najlepši poljubac sa svojom suprugom.

- Predvečerje jedno na moru, na Hvaru, gde smo hodali, pa sad je to - to, ludilo, Olja je trudna, ne razmišljam, spustili smo se na Hvaru na stene neke, ja sam lud, ne znam šta nam se dešava, ali nikada neću zaboraviti tu uvalu, sa tim drvećem... Ja nju držim, ulazimo u vodu, pritom nema prilaza moru, zalazi sunce... To nikada neću zaboraviti. Taj momenat mi je baš ostao urezan - otvorio je dušu on.

Tokom emisije, sa druge strane, Miodrag je ispričao i kako mu je ogromna želja bila da postane košarkaš. Međutim, dobio je mononukleozu i sedam meseci bio je bezan za krevet.

 

 

- Nije mi bilo na kraj pameti da će život da me odvede u ovom pravcu. Imao sam neke druge planove ali, eto, svemir i zvezde su želeli da se ja bavim nečim drugim, a ne košarkom ... Sedam meseci samo kuća, odmaranje, dijeta. Jetra i slezina u problemu, sve to vuče za sobom sve. Mnogo pogledanih filmova u tom trenutku i normalno... Ima jedna super izreka: „Ako se dovoljno dugo vrtiš oko frizerskog salona, kad-tad ćeš se ošišati", tako sam se ja dugo vrteo oko reditelja, IMDB-a, filmova, serija i moralo je ovo - smatra Dragičević.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike