Influenser preminuo u prenosu uživo: Tokom izazova popio četiri boce votke, prijatelj ga našao mrtvog (FOTO)

27.05.2023

13:28

5

Takmičio se sa kolegom

Influenser preminuo u prenosu uživo: Tokom izazova popio četiri boce votke, prijatelj ga našao mrtvog (FOTO)
Sankiange - Copyright Printscreen/TikTok, sanqian9237

Kineski influenser Sankiange (34) preminuo je u lajv uključenju putem svog naloga na kineskoj verziji TikToka, usled čega je popio više od četiri flaše votke, prenose tamošnji mediji.

On je pio flašu za flašom neprestano, a pronađen je mrtav za stolom u kući svog prijatelja koji se potom oglasio i otkrio da se u tom trenutku više od 100 ljudi prijavilo za onlajn-čet sobu kako bi pratili poduhvat Sankiangea iz Hong Konga.

- Jako je tužno što je umro sam - istakao je prijatelj preminulog.

Influenser je pronađen mrtav samo nekoliko sati nakon što je uživo emitovao sebe tokom učešća u takmičenju sa kolegom influenserom, koje je podrazumevalo pijenje kineske verzije votke, koja sadrži od 30-60% alkohola.

Ovakvi izazovi na TikToku su česta pojava, a uključuju takmičenje jedan na jedan, gde se dva tiktokera "bore" jedna protiv drugog, a nagradu im dodeljuju gladaoci koji šalju "giftove".

- Ne znam koliko je konzumirao pre nego što sam se uključio. Ali u drugom delu videa video sam kako završava tri boce pre nego što je počeo četvrtu - rekao je prijatelj nastradalog tiktokera.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike