Nekad je bila popularna zbog Snup Doga, a sada zbog skandala sa dečkom: Najzanimljiviji detalji iz života Ljupke Stević

17.09.2020

16:00 >> 14:00

0

Pevačica je ljubavni život držala u strogoj tajnosti, a sada je na buran način obelodanila prošlost

Nekad je bila popularna zbog Snup Doga, a sada zbog skandala sa dečkom: Najzanimljiviji detalji iz života Ljupke Stević
Copyright Ljupka Stević i Snup Dog, Printscreen/ Youtube/Ljupka Stević

Ljupka Stević, koja je sada u žiži jer je razlupala automobile svog dosadašnjeg partnera, policijskog generala Dragiše Simića, godinama je na estradi, a pre nekoliko godina povukla je veoma ambiciozan potez – snimila je duet sa čuvenim američkim reperom Snup Dogom. Saradnja je ostvarena u periodu kada je pevačica bila u jeku veze sa Simićem.

Stevićeva je tokom boravka u Americi upoznala producente iz Jermenije, da bi 2013. godine srela i slavnog repera na Egzitu s kojim je dve godine sarađivala. Malo je reći da se Ljupka oduševila Snupom, a čak je imala priliku da bude njegov gost.

Ljupka, Stević, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

– On je jedan šarmantan muškarac. Jako je neposredan i predivan je domaćin. Samim tim što je moj tim i mene ugostio u svojoj kući, dovoljan je dokaz njegove prirodnosti i normlanosti – izjavila je pevačica za Hello magazin, a zatim ispričala detalje njihovog druženja.

– Snup se nije odvajao od svog kučeta. Sedeli smo u njegovoj dnevnoj sobi, gde smo ćaskali o našem zajedničkom projektu, i posebno mi je drago što se njemu dopala pesma. Tada mi je rekao da mogu bez problema da koristim njegov lik i delo u marketinške svrhe, i dao mi sva moguća prava. To se zaista retko dešava – ponosno je govorila pevačica, čija je do sada najpopularnija pesma “Delo” iz 2016. godine.

Stevićeva je rođena u Požarevcu, ali je u školu išla u Kostolcu. O njenom ljubavnom životu se dosad vrlo malo znalo, jer ga je čuvala u strogoj tajnosti. Ipak, najveću privatnost iz svoje veze iznela je putem društvenih mreža.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike