Brojni poznati na reviji Bate Spasojevića! Mira Škorić u društvu lepe ćerke privukla sve poglede (FOTO)

25.05.2023 | 22:07

Autor: Nevena Mijušković

Kolekcija "Infinity" inspirisala je poznate dame da se pojave u najboljim izdanjima

Copyright Mateja Stanisavljević

Bata Spasojević večeras je napravio reviju za pamćenje za proleće/leto 2023, na koju su, kao i uvek, došle brojne poznate ličnosti.

Kolekcija "Infinity" inspirisala je i poznate dame da se u Palati umetnosti Madlena pojave u svojim najboljim izdanjima. POGLEDAJ GALERIJU

Među glumcima, pevačima pa sve do voditelja, crvenim tepihom prošetale su Ivana Dudić, Ivana Nikolić, Bojan Vasković sa suprugom Aleksandrom, Dušica Jakovljević sa ćerkom, Dea Đurđević, kao i Ivana Korab koja ni u poodmakloj trudnoći nije želela da propusti reviju. Ona se pojavila u narandžastoj haljini sa kapom, a kako je navikla na visoke potpetice, ni sada u drugom stanju ih nije izbegla dve nedelje pred porođaj.

Instagram
Mira Škorić u sredini sa ćerkom Milicom (desno)

Majka i ćerka koje su privukle najviše pažnje, definitno su Mira Škorić i Milica Jeremić. Pevačica je prošlog septembra udala ćerku, ali je poznato da ona ne voli da se pojavljuje u medijima, što je Mira više puta naglasila.

- Podržala bih je šta god da je odlučila kad je reč o karijeri, ali ona se opredelila za potpuno neki drugi život i kapa dole, jako sam srećna zbog toga. Voli medicinu i to je njen život! Da je krenula mojim stopama, znajući kakva je Milica, ne bih morala ništa da joj kažem, ne bi trebalo da je upozoravam na to kakav je ovo posao - rekla je pevačica o naslednici.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam