Mihina ćerka se udaje! Virdžinija otkrila detalje venčanja sa fudbalerom: Kako je pronašla venčanicu i gde će na medeni mesec

24.05.2023

17:26

0

Imala je, kaže, sreće sa planerima venčanja koji su ispunili svaku njenu želju

Mihina ćerka se udaje! Virdžinija otkrila detalje venčanja sa fudbalerom: Kako je pronašla venčanicu i gde će na medeni mesec
Alesandro Voljako i Virdžinija Mihajlović - Copyright Instagram_virgimih

Virdžinija Mihajlović, ćerka pokojnog Siniše Mihajlovića, udaje se za svog dugogodišnjeg dečka, italijanskog fudbalera Alesandra Voljaka.

Njih dvoje su vereni od 2021. godine, a 17. juna će izgovoriti i sudbonosno "da" u Bariji, u katedrali Monopoli, koja datira još iz 12. veka. 

Sve detalje o venčanju, venčanici, medenom mesecu, Virdžinija je otkrila na svom nalogu na Instagramu, odgovarajući pratiocima.

Ona je otkrila da je venčanicu našla u jednom ateljeu, u gradu Napoli, u Italiji, a cipele su takođe poznatog svetskog brenda. Kako je istakla, presrećna je što je našla organizatore venčanja koji se trude da joj ispune sve želje.

- Oni su mnogo više od planera venčanja. Prethodnih meseci Eleonora me je i podržala i izdržala. Nije lako izaći na kraj sa mnom jer sam prilično izbirljiva i želim sve da znam odmah. Predomislila sam se 1.938.492 puta. Ali, super smo sarađivale i sigurna sam da će sve biti onako kako sam oduvek zamišljala. Uvek bih izabrala Eleonoru - napisala je Virdžinija.

Kako je istakla, na venčanju će biti oko 200 zvanica.

- Pozvali smo samo rodbinu, bliske ljude sa kojima se često čujemo i koji su bili tu u važnim trenucima. I Alesandro i ja imamo velike porodice i mnogo prijatelja, a to znači da neće biti manje od dvesta gostiju. Srećni smo jer imamo toliko ljudi koji nas vole.

Inače, kako kod nas imamo kumove, tako u Italiji na venčanju imaju svedoke, a to će u njihovom slučaju biti kod Virdžinije njen brat Miroslav i sestra Viktorija, a i njen budući suprug je izabrao brata i sestru za ovu ulogu. 

Instagram_virgimih
Virdžinija Mihajlović i Alesandro Voljako

Burme su izradili od žutog zlata sa briljantima, a medeni mesec će provesti na Maldivima.

- I Alesandro i ja volimo da svuda vodimo Violante, ne idemo nigde bez nje. Iako ponekad osetimo potrebu da ostanemo sami, putovanje sa ćerkom definitivno je mnogo lepše. Ona je nešto najlepše u našem životu, deo je nas. Zato smo izabrali destinaciju na kojoj mogu da uživaju i deca. Odlučili smo se za Maldive. Biće to naš prvi susret sa ovim arhipelagom - poručila je Mihina ćerka.

Podsetimo, Siniša Mihajlović je preminuo 16. decembra prošle godine, u 54. godini, nakon dugogodišnje borbe sa leukemijom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike