"Nedostaješ mi zauvek" Zorannah obeležila osam godina od majčine smrti i objavila njene fotografije iz mladosti (FOTO)

25.05.2023

00:01

0

Neodoljivo potseća na nju

"Nedostaješ mi zauvek" Zorannah obeležila osam godina od majčine smrti i objavila njene fotografije iz mladosti (FOTO)
Zorana Jovanović Zoranah - Copyright Printscreen Instagram/ Zorannah

Prva srpska blogerka Zorana Jovanović Zorannah napravila je vrtoglav uspeh svojim blogom, a kasnije i vlogom, dok još mnogi sa ovih prostora nisu znali da će ovo zanimanje doživeti ekspanziju s pojavom interneta. 

Zoranah je česta meta hejtera. Sa pežorativnim komentarima i osudama se suočavala naročito kada je izdala svoju knjigu, koja je u rekordnom roku rasprodana, a njen štand na sajmu knjiga svojevremeno je bio najposećeniji.

Printscreen Instagram/ Zorannah
Zorana Jovanović Zorannah

I dok se njen život mnogima čini lagodnim, u Zoraninom životu nije sve teklo baš tako glatko. Kao mlada suočila se dve porodične tragedije. Prvo joj je preminuo otac, 2010. godine, a nakon pet godina i majka, koja joj je bila najveća podrška i oslonac u životu.

Zorana se teško nosi sa ovim gubitkom, a i sama priznaje da se često oseća usmljeno. Svoje emocije ne krije, a u nekoliko navrata zaplakala je i pred kamerama.

Na svom Instagramu je sada otkila koliko joj nedostaje majka, objavivši niz njenih fotografija iz mladosti. Ono što je svima zapalo za oko, jeste da Zorana neodoljivo liči na pokojnu majku, a u galeriji u nastavku teksta se i sami možete uveriti u to.

- Osam godina... Nedostaješ mi zauvek - napisala je Zorana.

Podsetimo, Zoranin emotivni život oduvek je privlačio veliku pažnju, a nedavno se pojavila informacija da influenserka uživa u ljubavi sa američkim fudbalerom Elojom Rumom. Kadrovi fotografija na Instagramu su ih odali, a priča se i da se Jovanovićeva preselila kod njega.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike