Maja Nikolić „masno" zaradila, a evo na šta je taj novac otišao: Neko će reći da je ludost, ali to je moja želja!

22.05.2023

18:55

0

Od porodice ime punu podršku

Maja Nikolić „masno" zaradila, a evo na šta je taj novac otišao: Neko će reći da je ludost, ali to je moja želja!
Maja Nikolić - Copyright ATAImages/A.A.

Maja Nikolić rešila je da, posle duže pauze, snimi novi album i tako osveži polje posla. Navodno, umesto nekretnine u Beogradu, „pale" su pesme i to za sav njen zarađeni novac.

Pre nego što je načinila ovaj korak, o svemu je porazgovarala sa porodicom pa došla do zaključka kako joj je ideja ispravna. Oni, prema daljim napisima, smatraju da će tako danas-sutra ostvariti još veću „brojku", te su maksimalno uz nju.

- Izdvojila sam veliku sumu novca za novi album, za te pare sam mogla da kupim stan u Beogradu. Snimiću devet novih pesama i isto toliko spotova, a to nimalo nije jeftino - počela je ona, prenosi „Informer", a Maja je nastavila o tome kako je sve to bila njena velika želja, bez obzira na to što zna da će biti onih koji će reći da nije baš pametno postupila.

- Odlučila sam da uložim u karijeru, verovatno će neko reći da je ludost dati toliki novac, ali to je moja želja - ispričala je pevačica koja je već „obavila" jednu ekranizaciju na Rtnju.

„Jedva čekam!"

- Spot za prvu pesmu je snimljen na planini Rtanj i mogu da kažem da sam oduševljena i ambijentom i idejom, iako je pozadina kamenolom i neke katakombe. Uskoro ću sa mojim drugom Dejanom Milićevićem uraditi i set novih slika koje će pratiti najavu albuma. Jedva čekam da sve skockam i da ceo projekat predstavim mojoj vernoj publici - zaključila je Nikolićeva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike