Ovo je ćerka Olivere Jovićević: Krenula je majčinim stopama, a svi kažu da je ista ona (FOTO)

22.05.2023

09:51

0

Živote su im promenile dve velike tragedije

Ovo je ćerka Olivere Jovićević: Krenula je majčinim stopama, a svi kažu da je ista ona (FOTO)
Olivera Jovićević - Copyright ATAImages/ Mateja Stanisavljević

Nekadašnja voditeljka Javnog servisa i emisije "Upitnik", Olivera Jovićević, bila je jedno od najpopularnijih TV lica, a njena odluka da nakon osamnaest godina da otkaz, iznenadila je Srbiju.

Olivera nakon povlačenja sa televizijskih ekrana često putuje i obilazi, kako evropske metropole, tako i egzotične destinacije. Osim putovanja, Jovićevićeva se na svom Instagramu neretko pohvali i fotografijama svoje ćerke Dunje, koja je nasledila njenu lepotu.

Jovićevićeva je izuzetno ponosna na svoju naslednicu, a spekulisalo se da Dunja u Beogradu studira međunarodne odnose na Fakultetu političkih nauka.

ATAImages/ Stefan Tomašević
Dunja i Olivera Jovićević

Oliverina ćerka često dobija komplimente na račun izgleda, a mnogi komentarišu da je i osmeh kojim pleni nasledila od uspešne majke.

Život voditeljke i njene ćerke Dunje obeležile su dve tragedije u roku od samo godinu dana, kada su izgubile dva najveća muška oslonca. 

Gubitak Oliverinog, ali i Dunjinog oca okrenuo im je život naopačke, no voditeljka je smogla snage da nastavi dalje i čini sve kako vi ćerku izvela na pravi put.

- Prošle smo težak period - za samo godinu dana moja ćerka i ja izgubile smo najvažnije muškarce u našem životu, njenog i mog oca. Vreme prolazi, a vi nemate pravo na predaju ako ste jedini roditelj svom detetu - ispričala je svojevremeno Olivera.

 

 

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike