"Jedva sam preživljavala" Jelena Bačić Alimpić se prisetila agonije kroz koju je prošla u voditeljstvu: Radite intervju, a ne podnosite se

19.05.2023

22:50

0

Spas je našla u pisanju

"Jedva sam preživljavala" Jelena Bačić Alimpić se prisetila agonije kroz koju je prošla u voditeljstvu: Radite intervju, a ne podnosite se
Jelena Bačić Alimpić - Copyright ATAImages/ G.A.

Bivše voditeljka Jelena Bačić Alimpić odavno se povukla sa malih ekrana, nakon čega se posvetila pisanju romana, u čemu je podjednako uspešna.

Svojevremeno je u velikoj životnoj ispovesti otkrila detalje agonije kroz koju je prolazila tokom snimanja emisija, jer je morala da se smeje i glumi dobro raspoloženje u trenucima kada joj do toga nije bilo.

- Vaše gledaoce apsolutno ne interesuje šta se vama dešava u privatnom životu. Vi ste lepi, mladi, našminkani i nasmejani, seli ste ispred kamere i radite svoj posao. Meni dok je otac umirao ja sam se smejala, vodila sam muzičke emisije - priseća se Jelena.

ATAImages/ G.A.
Jelena Bačić Alimpić

- Samo sam zamolila realizatora da me ne snima krupno, jer sam jedva preživljavala svaku emisiju. Ja sam glumila TV lice. Niko nije znao, niti je trebalo da zna šta se u tom trenutku dešava u mom privatno životu - rekla je Bačić Alimpić svojevremeno u emisiji "Realna priča".

Posao u kojem se bivša voditeljka pronašla jeste pisanje, a tada je navela i prednosi tog posla u odnosu na voditeljstvo.

- Kada pišem knjige, tu nema glume. To je čista emocija. Ovde nema trunke improvizacije, nema lažnog osmeha, nema: "Ne mogu da te podnesem, a moram da radim intervju sa tobom." U svakom poslu, ne samo ovom našem javnom, imate ljude koji ne mogu da rade jedni s drugima jer im se energije ne poklapaju, a mi se javno smeškamo, a mislimo: "Hoće li se ovo više završiti da idem kući!" - ispričala je Jelena.

Jelena ipak priznaje da joj nedostaju kolege sa televizije i druženja sa snimanja, ali ne i kamere, te da nema nameru da se vraća na televizijske ekrane.

ATAImages/ Stefan Tomašević
Jelena Bačić Alimpić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike