Sanja Marinković zaplakala govoreći o svojoj porodici: Posle očeve smrti, brat mi je sve!

19.05.2023

16:10

0

Za Bojana kaže da joj je ogromna podrška

Sanja Marinković zaplakala govoreći o svojoj porodici: Posle očeve smrti, brat mi je sve!
Sanja Marinković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Sanja Marinković nije uspela da zadrži suze govoreći jednom prilikom o svojoj porodici, konkretno bratu Bojanu te pokojnom ocu, čija je smrt i dalje boli.

- Moj rođeni brat je engleski državljanin, odnedavno je i srpski državljanin. On se nikada nije vratio u Srbiju zauvek. Sad ću da se rasplačem, mnogo je uspešniji od mene i izuzetno mi je drago što njega imam - počela je bila voditeljka na ,,Kurir" televiziji s knedlom u grlu, prenose mediji, a onda je nastavila rečima:

„Nije lako kada iznenada ostaneš bez roditelja..."

- Moj tata je iznenada umro i onda je moj brat, nekako, sad za mene sve. Nije on jedini, pored njega imam još jednog brata i sestru koji mi mnogo pomažu. Nije lako kada iznenada ostaneš bez tate u nekim zrelim godinama. On je nestao za tri meseca.

Sanja je, podsetimo, na privatnom planu doživela i još jedan veliki krah kada je okončala brak s Aleksandrom Uhrinom. Tek kasnije, za „Story" je objasnila iz kog je tačno razloga došlo do rastanka, iako je to dugo izbegavala da uradi javno.

Sanja Marinković, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- ...Meni je najvažnije da gospodin nema kompleks nadmenosti, neuspeha, nemanja i onda je sve lako. Ponekad je poželjnije da bude potpuno smešan, nego potpuno dosadan. Mada, možda je i najbitnije da je hrabar, jer je to znak da ga krasi samopouzdanje. Jednostavno, ne pristajem na život udvoje po svaku cenu, bez ljubavi, strasti i nežnosti ne može. Upravo zbog nedostatka topline sam se i rastala od bivšeg muža. Možda sam emotivno nezrela, ali znam da ne želim da mi razum ućutka srce onom čuvenom rečenicom: „Nije pametno" - naglasila je ona tada.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike