Tanja Savić optužila svekrvu: Ona je zla žena! Govorila mi je da sam ružna i da sam loša majka

18.09.2020

17:22 >> 19:53

0

Pevačica je u lajvu na Instagramu ispričala da je otac njene dece takav, jer ga je odgajala zlobna majka, zbog koje je i sama plakala često

Tanja Savić optužila svekrvu: Ona je zla žena! Govorila mi je da sam ružna i da sam loša majka
Copyright Tanja Savić, ATAImages/Antonije Ahel

Tanja Savić nestrpljivo čeka suđenje u borbi za svoje sinove koje je njen suprug Dušan Jovančević pre nekoliko meseci odveo u Australiju bez njenog znanja.

Pevačicini apeli svakodnevno se čuju putem njenog profila na Instagramu, pa je sada u „lajvu“ ispričala detaljno šta se dešava i koje još borbe i s kim vodi.

– U Smederevu sam i smirena sam, tiha, opametila sam se posle svega. Nemoguće je zvati, kada vas deda i baba blokiraju, deca ne znaju šta se dešava. Ko zna šta deci pričaju. Nisam ih čula sedam dana.  Nisam zaslužila, a kada ste dobri i naivni tako je – poručila je na početku obraćanja svojim fanovima. Ona je dodala da je pravda spora, ali dostižna i rekla da deca nemaju svoje telefone, što je još jedan razlog zašto nema mogućnost da ih čuje.

Tanja Savić, Instagram/printscreen

– Uskraćena sam za to, deca nemaju telefone, ma koliko sam se trudila i govorila da im se nabave. Postupak je u toku, samo se čeka datum za suđenje. Oni nemaju druga oružja, osim da brane deci da me vide – naglasila je Tanja. Ono što je sve najviše iznenadilo, jeste njena iskrenost kada je reč o njenoj svekrvi.

– Baba je zla žena, puna zlobe i pakosti, gledala sam je kako ostaje sama kada mi odemo iz Australije, toliko puta sam plakala kada smo išli za Srbiju, to i moja deca znaju. Ta žena nema osećanja, kako može da zabrani unucima da pričaju s majkom. Da li se otac pita kako je toj deci? Oni sigurno pate za majkom, sedam dana se sa njima nisam čula. Mogu da zamislim šta sve slušaju – jadala se Savićeva tvrdeći da je odgojena kulturno, a da je imala brak sa manipulatorom. Osim svega što se dešava, Tanja razmišlja i o posledicama koje njeni naslednici mogu da imaju zbog lošeg poteza oca.

– To su manipulatori, meni je jako žao, bojim se da moja deca ne postanu takvu dečaci, da maltretiraju svoje žene – priznala je pevačica.

 

Tanja smatra da su papiri za suđenje stigli Dušanu, te da joj je advokat rekao da će postupak ubrzo biti pokrenut.

– Let mi je tek krajem oktobra, a i to možda otkažu, jako je teško zbog korone. Bilo bi lepo da se moj glas čuje i do Australije. Baba i tata su isti, pa nije ni čudo što je tata takav, kada je tako odgajan. Ja sam se vraćala, žene nemojte to da radite, zbog čega – savetovala je Tanja devojke.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike