Ovako je lepotica sa Evrovizije izgledala u vojsci: Raspametila Evropu u kožnom trikou, a nekad je u kasarni čistila WC! (FOTO)

14.05.2023

23:40

2

Jedan zvaničnik je priznao da je bilo izazovno imati Nou Kirel u vojnim redovima

Ovako je lepotica sa Evrovizije izgledala u vojsci: Raspametila Evropu u kožnom trikou, a nekad je u kasarni čistila WC! (FOTO)
Noa Kirel - Copyright Profimedia

Atraktivna predstavnica Izraela na ovogodišnjoj Evroviziji, Noa Kirel, osvojila je visoko treće mesto, a svojim performansom za kompoziciju "Unicorn" zaludela je Evropu.

Noa se nalazila u samom vrhu tokom cele večeri, ali joj je prvo mesto izmaklo iz ruku zbog glasova publike, kojoj se više dopala Finska, a potom i Švedska koja je odnela pobedu.

Printscreen Youtube/ Eurovision Song Contest
Noa Kirel

Brojni izvođači sa ovogodišnje Evrovizije imaju interesantnu biografiju. Na primer, pobednica Lorin je učestovala u "Idolu", a potom radila kao producentkinja rijalitija, nakon čega je odnela pobedu na Evroviziji 2012. godine. Naš Luk Blek je studirao i radio u Londonu za platu koja je bila duplo manja od njegove kirije, ali mlada Izralka ima ubedljivo najzanimljiviju biografiju.

Noa je u svojoj rodnoj zemlji služila vojni rok kada je napunila 18 godina. Već tada je harala muzičkom scenom, a potom je dobila poziv. Zbog činjenice da služi vojsku, nije smela da daje izjave i slika se "kako god želi", a jedan intervju je tada dala u pratnji majke, menadžerke i dva pripadnika vojske.

U galeriji u nastavku teksta možete pogledati kako je Noa izgledala tokom služenja vojnog roka.

- Nije lako, ali ima nečeg autentičnog u svemu tome. Bilo mi je drago što sam tamo, bila sam kao svaki drugi regrut, naređivali su mi i morala sam da radim normalne stvari, poput čišćenja WC-a - rekla je Noa svojevremeno.

Noi je pre tri godine, kada je služila u vojsci, dozvoljeno da posle mesec dana obuke nastupa za ostale vojnike, ali je ubrzo na društvenim mrežama osvanuo snimak na kojem peva i pleše u pratnji dva vojnika, koji igraju pored nje.

Ovaj video je prikupio brojne kritike na mrežama, a zbog velikog interesovanja javnosti za ovu objavu, vojska je zabranila sve plesne tačke.

- Bilo je izazovno imati Nou u svojim redovima, ali cilj vojske je da sprovede obuku svih punoletnih lica, bez obzira na to da li su popularni ili ne - rekao je svojevremeno jedan zvaničnik.

Noin nastup u finalnoj večeri Evrovizije detaljno možete pogledati u nastavku teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike