Rame uz rame uz Slađu Alegro i Tijanu eM: Mlada pevačica dobila šansu koja se ne propušta

14.05.2023

22:59

0

Ona će, pored velikih imena, započeti svoju karijeru pod palicom iskusnog Šarana...

Rame uz rame uz Slađu Alegro i Tijanu eM: Mlada pevačica dobila šansu koja se ne propušta
Marija Mara - Copyright Sharan Concept/ Vukašin Ljuština

Brojni poznati pevači su izgradi karijere pod dirigentskom palicom Šarana Alegro, među kojima su Slađa Alegro, Tijana eM, kao i pevač Samo Bob, a sada im je stiglo pojačanje.

Marija Mara, bivša članica grupe "Doktor Folk", potpisala je ugovor i postala deo "Sharan Concept" produkcije. Mara je nedavno objavila prvu pesmu pod nazivom “Vatra plava” u kojoj je gostuje popularni pevač Caci. 

- "Sharan Concept "se iz godinu u godinu širi, a Mara je prva od novih izvođača naše produkcije koju predstavljamo. Samo mogu da vam kažem da će do kraja leta mnoga velika imena potpisati ugovore sa nama - rekao je vlasnik produkcije, Šaran Alegro. 

Pevačica ne krije zadovoljstvo što je stala rame uz rame sa Slađom i Tijanom, kao i što je deo produkcije koja godinama unazad ređa samo uspehe. 

- Kada sam prvi put čula pesmu, rekla sam to je to. Naravno, sarađivati sa timom koji je uigran predstavlja veliko zadovoljstvo. Ali i biti deo sveta koji čine Slađa i Tijana je veliko zadovoljstvo, ali i veliki zadatak - kratko je prokomentarisala Marija. 

Spot za njenu novu pesmu možete pogledati u nastavku teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike