Ša otkrio da ga sin njegove supruge naziva tatom: Planira proširenje porodice i kupovinu stana

03.05.2023

23:40

0

Reper uživa sa novom izabranicom

Ša otkrio da ga sin njegove supruge naziva tatom: Planira proširenje porodice i kupovinu stana
Nenad Aleksić Ša - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nenad Aleksić Ša i njegova supruga Vanja Aleksić bili su gosti voditelja Ognjena Amidžića u protekloj emisiji „Amidži šou”, a tom prilikom je reper otkrio da li on i njegova izabranica planiraju proširenje porodice i kakvi su im planovi za budućnost.  

- Radimo na tome. Vanja ima dete, moram da kažem da me zove „tata”. Sad razmišljamo da uzmemo neki stan - rekao je reper, pa se osvrnuo na svoju karijeru:

- Što se tiče muzike, razočarao sam se. Ljudi prate kvalitet numere koju snimim tek nakon dve godine, a tad je kasno. Ja ću snimiti nešto, kad budem bio spreman, do tad ništa - rekao je Ša u pomenutoj emisiji. 

Antonio Ahel/ATAImages
Nenad Aleksić Ša

 

Podsetimo, Ša je otkrio nedavno da se on i njegova izabranica poznaju već dve godine, te da su im se sada konačno kockice poklopile, te da je ona njegova životna saputnica. 

- Vanja i ja smo se upoznali pre dve godine. Prošle godine smo se kratko viđali, ali smo izgubili kontakt iz nekih razloga koji su sada nebitni - rekao je reper za „Alo” i dodao:

Instagram printscreen/nenadaleksicsha
Nenad Aleksić Ša i njegova supruga Vanja

 

- Nakon „Zadruge 6” smo obnovili kontakt, dosta vremena smo provodili na TikToku igrajući mečeve, ponovo smo ušli u priču i jednostavno su se sve kockice poklopile. Ona je neko ko me voli, poštuje, i stavlja na mesto na kojem zaslužujem da budem. To je žena uz koju želim da plovim kroz život.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike