Nataša Šavija pala u depresiju: Ne ustaje iz kreveta, odbija hranu

02.05.2023 | 14:19

Ona ne želi ni sa kim da komunicira

Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Starleta Nataša Šavija juče je pretučena, nakon jednog svadbenog slavlja u etno selu Vrdnička kula, zbog čega je sada na lečenju u KC Vojvodina i čeka operaciju jagodične kosti. Kako se saznaje, Šavija je pala u depresiju zbog svog lošeg izgleda i podliva i modrica koje su sve intenzivnije.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nataša Šavija

- Natašu bi sutra trebalo da operiše Dr Bojan Pejaković. Trenutno je smeštena na odeljenju za maksiofacijalnu hirurgiju KC Vojvodina. Međutim, u depresiji je jer su joj sada još veći podlivi i sve joj je crno. Prekriva se peškirom preko glave, prima terapiju, ali hranu odbija. Plače stalno i govori da je sama sebi odvratna. U sobi je sama, nema poseta niko ne sme da uđe u bolnicu zbog pandemije - otkrio je za Informer izvor iz KC Vojvodina, koji dodaje da Nataša uopšte ne želi da ustane iz kreveta:

- Zabrinuti su za nju, ona može da šeta, ali to ne želi. Neće čak ni na prozor da izađe - dodaje izvor. 

Antonio Ahel/ATAImages
Nataša Šavija

 

Podsetimo, Stefan Karić, bivši zadrugar se sumnjiči da je pretukao Šaviju, ali o tome konačnu reč mediji nisu dobili ni od nje, niti od njega, a od ovog incidenta, niko ga nije ni video.

Prema rečima Stefanovog oca, Osmana Karića, on će se sutra u pratnji advokata pojaviti u policijskoj stanici kako bi dao izjavu:

- Nisam lično imao kontakt sa Stefanom, razgovarali smo preko druga, treba danas sa advokatom da se čujem. Stefan će sutra da se javi direktno sudiji. On će otići sa advokatom verovatno tamo, ne u Beograd- kazao je Osman za Informer.

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam