Ne zanima je da li je zauzet ili slobodan! Ivana Uraganka odlepila za Bikovićem!

10.12.2021

10:29

0

Autor: Marija Mitić

Članica grupe Huriccane, Ivana Nikolić, ne krije da bi volela da upozna, a i ostvari saradnju sa našim istaknutim glumcem

Ne zanima je da li je zauzet ili slobodan! Ivana Uraganka odlepila za Bikovićem!
ivana n - Copyright ATAImages/ M.S.

Članica grupe Huriccane, Ivana Nikolić, ne krije da bi volela da upozna, a i ostvari saradnju sa našim istaknutim glumcem Milošem Bikovićem. Kako kaže, uskoro bi trebalo da snime novi muzički video, a kako još uvek nemaju glumca, Ivana bi volela da to bude upravo Miloš.

 - Volela bih da nešto radimo sa Milošem Bikovićem. Ne znam da li je on slobodan ili zauzet, ali to za saradnju nije ni bitno. Znam da tražimo glumca za novi spot, a ko će to biti odlučiće reditelj. Super bi bilo da posle Baće to bude Petar Maraš. Sviđa mi se njegov lik u 'Južnom vetru' - kaže Ivana za Informer i priznaje da bi volela da se oproba i kao glumica.

Antonio Ahel/ATAImages
 

 - Volela bih da dobijem poziv za nastavak serije ili filma 'Južni vetar' i vrlo rado ću se odazvati ukoliko se to desi. Pevanje mi je profesija, a bilo bi lepo da se oprobam i u glumi - dodala je i rekla da u Novoj godini priželjkuje partnera.

 - Nemam dečka, ali daj Bože da se u novoj godini zaljubim i da se promeni moj status. Trenutno sam fokusirana na posao i rad sa mojim koleginicama iz grupe Sanjom Vučić i Ksenijom Knežević -  završava Ivana.

Podsećanja radi, Ivana je svoju trogodišnju vezu raskinula krajem prošle godine, a za medije je tada objasnila šta je prouzrokovalo krah ljubavi.

ATAImages/Antonio Ahel
 

– Jedno vreme je sve išlo kako treba, ali kad je došlo do svih tih obaveza i do svog tog ludila, moralo je da pukne.

Osim toga, Ivana je otkrila i da je sa bivšim dečkom u dobrim odnosima, kao i da su raskinuli na lep način, bez svađe i pompe.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike