Bivši muž Kortni Koks priznao: Plakao sam kada sam prvi put spavao sa drugom ženom

01.06.2021

15:15 >> 15:10

0

Autor: Marija Mitić

Arket je takođe rekao da su on i tadašnja supruga sve manje bili intimni u periodu pre kraja braka, što ih je i udaljilo

Bivši muž Kortni Koks priznao: Plakao sam kada sam prvi put spavao sa drugom ženom
Copyright Foto: Profimedia

Bivši muž slavne glumice Kortni Koks, glumac Dejvid Arket, priznao je da je plakao kada je prvi put nakon njihovog razvoda bio intiman sa drugom ženom.

Naime, ovaj par bio je 11 godina u braku, a malo nakon rastanka, Arket je otkrio da je doživeo slom boreći se da zaboravi intimu sa suprugom. Sledeće iskustvo sa drugom ženom, za njega je bilo nešto sasvim novo.

– Nakon prve devojke s kojom sam spavao… Nekoliko dana kasnije… Plakao sam. Bio je to kraj svih intimnosti koje sam delio sa suprugom. Bilo je to nešto novo. Kao da sam sve prethodno sklonio sa strane – iskren je bio Arket, a druga žena o kojoj govori verovatno je konobarica Džesmin Volc.

Arket je takođe rekao da su Kortni i on sve manje bili i intimni u tom periodu što ih je i udaljilo.

– Nismo imali seks, prošlo je otprilike četiri meseca ili više. Ona jednostavno nije želela da se zbliži na taj način. Znala je da me time razje****, a uz to mi je i poručila da ‘radim šta god mislim da moram’. U suštini je rekla da sam slobodan da se viđam s drugima –

Brak Kortni Koks i Dejvida Arketa trajao je od 1999. do 2010. godine, kada su objavili da se rastaju, što je izazvalo šok u svetu šoubiznisa. Ipak, par se zvanično razveo 2013. godine, a nekadašnji supružnici ostali su u dobrim odnosima, ponajviše zbog njihove šesnaestogodišnje ćerke.

– Složili smo se da se privremeno razdvojimo i to već traje neko vreme. Zadovoljni smo granicama koje smo jedno drugom postavili tokom razdoblja razdvajanja i nadamo se da će nam naši prijatelji, porodica, obožavatelji i mediji takođe pokazati poštovanje, dostojanstvo, razumevanje i ljubav u ovom vremenu – rekli su tada Koks i Arket za medije.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike